vineri, 24 martie 2017

Invitatie participare la Cafeneaua de Inovare, editia 6

Salut,

Te invitam la cea de-a 6-a editie a Cafenelei de Inovare care va avea loc pe 28 martie 2017, intre orele 15.30-20.00, la Impact HUB Bucuresti (Strada Halelor nr. 5, etajul 3).

Aceasta editie se contureaza in jurul conceptului Laser Valley - vision towards reality, pornind de la ideea de dezvoltare teritorială inteligenta asociata infrastructurii pan-europene ELI-NP si isi propune doua sesiuni de dezbateri axate pe activitatile derulate pana acum in zona Magurele si pe potentialul, oportunitatea de business si dezvoltarea comunitatii locale in jurul Laser Valley.

La dezbateri vor participa reprezentanti ai autoritatilor locale si ai infrastructurii de cercetare pan-europene ELI-NP, precum si membri ai comunitatilor de business.
Agenda detaliata a evenimentului si speakerii confirmati pana in acest moment pot fi accesate la http://www.cafeneauadeinovare.ro/.

Deoarece locurile sunt limitate, te rugam sa confirmi participarea prin inregistrare aici. Pentru orice alte detalii, nu ezita sa ne contactezi.

Multumim si te asteptam!


Echipa Cafeneaua de Inovare
logo mic



 PROTEJEAZA MEDIUL INCONJURATOR - Chiar este nevoie sa printezi acest email?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu