sâmbătă, 25 martie 2017

Evaluarea Nationala - modificarile din 2017. Atentie la Teste si Culegerile folosite




24 - March - 2017
Fii un parinteinformat!
STIRI GIMNAZIU STIRI LICEU BACALAUREAT 2017 ANUL SCOLAR
2016-2017
LEGISLATIE SI REGULAMENTE
Mesajul nostru a ajuns in SPAM? In acest caz, s-ar putea ca linkurile sa nu functioneze.
Tot ce trebuie sa faceti este sa bifati mesajul din lista de mesaje din SPAM, iar apoi sa apasati butonul NOT SPAM.
Mesajul va putea fi regasit in Inbox, unde linkurile functioneaza.
 
Dar pentru asta trebuie mai intai sa treaca cu succes prin scoala. Ajuta-ti copilul sa creasca fericit, mandru de performantele lui scolare si increzator in puterea lui!

Vrei ca el sa ia note mari, sa fie remarcat si laudat de profesori, dar mai ales sa-l stii capabil ca poate infrunta cu succes orice test care i se va da.

Si pentru ca si noi vrem sa traim intr-o lume mai buna iti oferim o colectie de culegeri specifice varstei copilului tau. Aceste culegeri au fost testate de-a lungul anilor si mereu actualizate dupa noile programe scolare oferind elevilor cele mai bune rezultate la testele de evaluare sau de limba straina.

Clasa a II-a

Culegere de teste rezolvate la limba romana si matematica

Copilul tau acumuleaza mecanic informatiile!

E timpul ca el sa invete sa gandeasca logic! Astfel va acumula informatiile fara efort si mult-mult mai eficient!

Culegerea contine teste distractive foarte eficiente in procesul de pregatire scolara.

Sunt 50 de teste inspirate de celebrele teste PISA axate pe stapanirea cunostintelor si a deprinderilor de baza necesare in viata adulta, pentru educatia permanenta, pentru piata muncii etc.
comanda.png

Clasa a IV-a

Culegerea de teste rezolvate pentru clasa a IV-a iti pune la dispozitie o abordare in deplina concordanta cu programa scolara, dar care reuseste intr-un mod nou si totodata distractiv sa faca doua lucruri:


1) sa prezinte si sa fixeze profund, pentru toata viata, elementele esentiale ale limbii romane

2) sa trezeasca interesul si curiozitatea copilului pentru aceasta disciplina, astfel incat studiul lor sa vina de la sine.
comanda.png
Culegerea de teste pentru clasa a IV-a de matematica are un mare avantaj: problemele abordate sunt atat de bine alese si construite incat se integreaza perfect in universal preocuparilor copilului tau. Ca urmare, ele nu vor fi privite ca niste teme, ca niste chestiuni legate de scoala, ci ca “ceva” interesant si distractiv.

Testele pun accentul pe logica si pe creativitate si, tocmai din acest motiv, sunt atractive pentru un copil. Ele nu presupun memorarea mecanica a unor notiuni, ci din contra, il stimuleaza pe copil sa gandeasca.
comanda.png

Clasa a VI-a
Culegerea de teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a, proba de limba si comunicare si limba engleza contine modele de teste similare probei de examen insotite de rezolvari si explicatii. Astfel, copilul tau se poate pregati chiar si singur pentru examenul din luna mai!

Rezolvabile in 60 de minute (timpul de examen) acestea permit exercitiul avansat al unor abilitati lingvistice indispensabile reusitei cu brio la testarea propriu-zisa.
comanda.png

Doar doua ore de studiu pe zi pot constitui cea mai buna recapitulare pentru noul an scolar al copilului tau! Un studiu relaxant pe care copilul tau sa nu-l resimta ca pe-o obligativitate, ca pe-o presiune, ci mai degraba ca pe un mijloc de a invata in joaca.


Testele sunt alcatuite dupa metodologia PISA, conforma cu standardele europene de invatamant impuse. O joaca putin mai serioasa - cu cifre sau notiuni de geografie, ori poate cu exercitii de comunicare!
comanda.png

Clasa a VIII-a
Cel mai simplu si mai eficient mod de pregatire pentru testele de evaluare!

Culegere de exercitii rezolvate la limba romana clasa a VIII-a contine o serie de teste care respecta intocmai programa aprobata de Ministerul Educatiei Nationale pentru anul 2017.

Testele ofera copilului tau „antrenamentul” necesar unei probe de limba romana de nota 10! In plus, sarcina dvs. devine una foarte usoara, controlul fiind facilitat de indicatiile cuprinse la rezolvarile exercitiilor.
comanda.png

Procesul de pregatire pentru scoala si examenele sustinute la evaluare poate fi simplificat!

Toate cele 195 de exercitii din culegere sunt concepute dupa modelul celor ce se dau la Evaluarea Nationala si poti aprecia gradul de pregatire a copilului pentru unul dintre cele mai importante examene si daca puteti dormi linistiti ori, dimpotriva, ar trebui sa mai stati cu burta pe carte.

Exercitiile si problemele sunt impartite pe grade de dificultate, asa incat se poate face o pregatire si o insusire a materiei graduale.
comanda.png

Limba Engleza
Clasele 0-IV Clasele V-VIII

Aceasta metoda revolutionara ii permite copilului dvs. sa invete la perfectie limba engleza


Concret, metoda consta, foarte pe scurt, in efectuarea de exercitii distractive, prezentate sub forma unor fise grupate intr-un biblioraft elegant, foarte usor de utilizat, cu un scris usor lizibil si foarte "cool", excelent structurate din punct de vedere pedagogic pentru asimilarea si consolidarea cunostintelor. Iar rezolvarea acestor fise practice este rasplatita prin diplome tiparite (incluse in biblioraft). Si, se stie foarte bine, o diploma personalizata constituie un extraordinar factor motivator pentru copii.

Fara tocit, fara repetat permanent si fara invatat pe dinafara. Doar rezolvare de exercitii distractive si extrem de eficiente.
comanda.png
Limba engleza concentrata intr-un biblioraft cu fise simple si distractive, concepute special pentru copiii de gimnaziu!

Este vorba despre cca 100 de fise care sintetizeaza esentialul limbii engleze, cu reguli si exceptii, si il prezinta intr-o modalitate foarte usor de retinut, cu exemple si exercitii. Si, desigur, printre fise sunt intercalate pagini de teorie, care concentreaza regulile de gramatica si pronuntie.

Reguli + exemple, iata formula ideala pentru intelegerea si memorarea eficienta a limbii engleze!

Marele avantaj al acestor fise este ca pot fi folosite cu maxima eficienta atat de copiii incepatori, cat si de cei familiarizati deja cu engleza.
comanda.png

Limba Germana
Clasele 0-IV Clasele V-VIII
Metoda eficienta pentru studiul si insusirea limbii germane de catre copiii
Jocul de-a invatul limbii germane! Rezultate ca la cursuri intensive!

Culegerea pentru invatarea limbii germane – Fise de lucru practice clasele 0-IV ofera copilului dvs. cunostintele necesare asimilarii acestei limbi intr-un mod distractiv. De la primele notiuni (clasa 0) la cele folositoare la trecerea cu bine peste examenele de limba (clasa a IV-a).

Trecerea progresiva de la imagine la echivalentul in germana al acesteia, de la “actiune” la “verb” se va face in joaca, de la simplu la complex, fara ca elevul sa intampine vreo presiune.
comanda.png
Limba germana concentrata intr-un biblioraft cu 200 de fise simple si distractive, concepute special pentru copiii din clasele V-VIII!

Fisele sintetizeaza esentialul limbii germane, cu reguli si exceptii, si il prezinta intr-o modalitate foarte usor de retinut, cu exemple si exercitii. Si, desigur, printre fise sunt intercalate pagini de teorie, care concentreaza regulile de gramatica si pronuntie.

Fara tocit, fara repetat permanent si fara invatat pe dinafara. Doar rezolvare de exercitii distractive si extrem de eficiente, care va permit sa va bucurati in scurt timp de progresele spectaculoase ale copilului tau.
comanda.png

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu