Citește și:
-
DIICOT explică de ce nu a verificat o plângere împotriva şefului Hexi Pharma
-
Sorin Oprescu şi-a reluat activitatea la Spitalul Universitar. Primarul suspendat al Capitalei lucrează în secţia de chirurgie
-
LISTA SPITALELOR care au utilizat DEZINFECTANTUL de la Hexi Pharma - 9 MARI SPITALE din BUCUREŞTI, prezente
Prezent marţi la sediul Curţii de Apel Bucureşti, unde se judecă o contestaţie depusă în dosarul în care este trimis în judecată pentru corupţie, Oprescu le-a declarat jurnaliştilor că nu îl cunoaşte pe Dan Condrea, ci pe tatăl acestuia, care era farmacist şef la Spitalul Universitar.
Întrebat dacă ar avea curajul să se interneze într-un spital unde au fost găsiţi dezinfectanţi diluaţi, Oprescu a spus: "Da, pentru că lucrez într-o secţie de chirurgie, văd şi eu care este starea în secţie, care este starea în spital. (...) Este exagerată chestiunea cu infecţii care provoacă moartea oamenilor. Nu peste tot. Din ce cauză, cum, concentraţie, contracte sunt departe de lucrurile astea, tocmai pentru faptul că nu am fost în ultimii şapte ani şi jumătate în miezul sistemului, dar asta nu a înseamnă că nu am avut grijă de spitalele pe care le-am avut în custodie".
Presa a relatat că firma Hexi Pharma şi-a început activitatea în anul 1994 (la acea vreme se numea Universitar Farma), într-un spaţiu primit gratis în incinta farmaciei Spitalului Universitar, obiectul de activitate fiind comercializarea produselor farmaceutice şi medicamente. Contractul a fost semnat pe de o parte de Sorin Oprescu, director la acea vreme al Spitalului Universitar, şi pe de altă parte de Ion Mateescu şi Virgil Condrea, director, respectiv şef de producţie al Universitar Farma.
Sursa: AGERPRES
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu