joi, 26 mai 2016

Farmaciile ALFA, din Roman, au nevoie de tine! Dacă ești asistent de farmacie, poți să te angajezi!

Farmaciile ALFA, din Roman, au nevoie de tine! Dacă ești asistent de farmacie, poți să te angajezi!

Farmaciile Alfa din Roman angajează asistent de farmacie. Detalii la sediul farmaciei din Pietonal Stefan cel Mare. Tel: 0233.733.722
Cine suntem?poza stire farmaciile alfa
Noi suntem cei care avem grijă de sănătatea ta și a familiei tale. Ne-am angajat să te veghem, să facem tot ce depinde de noi ca tu să fii sănătos și să te bucuri de tot ce e frumos în viața ta. Ne-am angajat să fim alături când ți-e greu, când te doare, când suferi, și toată expertiza noastră să te facă să-ți fie mai ușor, să-ți fie mai bine.
Intr-o lume concurențială, într-o lume doar a profitului, îți garantăm că în farmaciile Alfa vei fi mereu Prietenul și Pacientul nostru, niciodată clientul nostru. Adică vom încerca mereu să îți oferim ceea ce ai nevoie, vei găsi la noi toate medicamentele pe care le dorești, fie că sunt rentabile sau nu pentru societate, vom încerca să avem cele mai atractive prețuri, vom inventa metode ca să fii mereu în avantaj.
In Farmaciile Alfa Pacientul este mereu în câștig. Economisește bani, pentru că avem prețuri competitive, primește un sfat competent pentru orice problemă medicală de la profesioniștii nostri și poate participa și la campaniile noastre de fidelizare a pacienților Alfa.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu