sâmbătă, 21 mai 2016

Vremea în lunile iunie, iulie și august va fi favorabilă…concediilor!

Vremea în lunile iunie, iulie și august va fi favorabilă…concediilor!

poza stire vremeaEstimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia și au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.
IUNIE 2016 - TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI
Valorile termice medii lunare ale aerului vor fi apropiate de normalul perioadei in cea mai mare parte a tarii.
IUNIE 2016 - PRECIPITAŢII LUNARE
Precipitațiile totale lunare vor fi deficitare in regiunile sudice si local in cele sud-estice si estice, iar in restul teritoriului vor fi apropiate de media climatologica.
IULIE 2016 - TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI
Temperaturile medii ale aerului se vor situa peste normalul perioadei in sud-estul si local sudul si estul tarii, iar in rest vor fi valori termice apropiate de media climatologica.
IULIE 2016 - PRECIPITAŢII LUNARE
Cantitățile totale de precipitații vor fi deficitare in cea mai mare parte a teritoriului.
AUGUST 2016 - TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI
Temperatura aerului se va situa peste medie in sud-est si local in sud si vest, iar in rest valorile termice vor fi apropiate de normal.
AUGUST 2016 - PRECIPITAŢII LUNARE
Cantitățile totale de precipitații se vor menține deficitare in cea mai mare parte a teritoriului, exceptând regiunile nordice unde se vor apropia de norma multianuala. Informațiile aparțin ANM.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu