marți, 31 mai 2016

De ce se inaugurează atât de multe obiective, în Roman, în această perioadă, până pe 5 iunie?

Vreau să dau un răspuns acelora care spun: „cum de se finalizează și inaugurează atât de multe obiective, acum?”
Au fost anunțate la început de mandat și se finalizează la sfârșit de mandat! Este firesc, pentru că așteptăm alegerile! Nu știm cine o să fie primar în următorul mandat și este normal ca, primarul care le-a propus și care le finalizează, să le încheie și să anunțe că încă un proiect pe care l-am propus în acest mandat, romașcanilor, l-am finalizat și îl inaugurăm”, a precizat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.
Șeful administrației romașcane a făcut precizarea ca răspuns la întrebările pe care le-a primit, direct sau indirect, vis a vis de acest subiect al finalizării și inaugurării unor obiective, în municipiul Roman.
Romanul Financiar
Raspuns evaziv din partea dumneavoastra, stimate domnule primar! Cine ne garanteaza noua, romascanilor, ca nu aveati in minte, fie si numai in treacat, ideea de a folosi aceste inaugurari ca pe o campanie electorala mascata? Inaugurarile acestor obiective atat de aproape de data alegerilor vor fi atat de proaspete in mintea romascanilor incar ar putea fi un avantaj pentru dumneavoastra; unii romascani se vor gandi la dumneavoastra ca la unul dintre primarii ce au facut ceva pentru oras si va vor da votul lor de incredere pentru inca un mandat. Numai ca investitiile acestea ar fi fost facute de orice primar ar fi fost in functie si ar fi avut la indemana proiectele si banii necesari. Iar inaugurarea acestor obiective putea fi facuta cu ceva timp inainte pentru a evita toate aceste posibile suspiciuni. Nu credeti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu