luni, 19 iunie 2017

Află ce copac ești în horoscopul celtic

Conform tradiției celtice, natura, în special copacul, este înzestrată cu puteri nebănuite. Astrologia celtică se bazează pe ideea druizilor conform căreia momentul în care te-ai născut este decisiv pentru personalitatea și destinul tău. 

Mesteacăn – Împlinitorul – 24 decembrie – 20 ianuarie

Sunt persoane motivate, care își urmează cu dedicație obiectivele și îi captează cu ușurință și pe cei din jur. Vor mereu să obțină cât mai mult și nu ratează nicio oportunitate de a se face remarcați. Au abilități de lider și nu se pierd cu firea așa ușor.

Fag – Gânditorul – 21 ianuarie – 17 februarie

Persoanele născute sub semnul Fagului sunt cunoscute pentru mințile lor vizionare, filosofice chiar. Cu un simț al creativității ieșit din comun, nativii se exteriorizează cu ușurință și îi pot influența pe cei din jur. Pur și simplu, emană o energie pozitivă.

Frasin – Fermecătorul – 18 februarie – 17 martie

Cu un șarm deosebit, persoanele născute sub semnul Frasinului sunt creative, ingenioase și au veleități artistice. Practic, văd lumea dintr-o altă perspectivă. Deși uneori pot fi schimbători precum vremea, te poți baza pe ei atunci când ai nevoie de ajutor. Sunt idealiști și în același timp raționali.

Arin – Deschizătorul de drumuri – 18 martie – 14 aprilie

Nativii Arin sunt oameni plini de viață, care își fac prieteni cu ușurință. Chiar dacă par cei mai drăguți, ei nu suportă superficialitatea și nici nu vor să piardă timpul cu persoane de la care nu au ce învăța. Sunt curajoși și competitivi.

Salcie – Observatorul – 15 aprilie – 12 mai

Cei născuți sub semnul Salciei sunt conectați la puterea Lunii. Creativi, inteligenți, intuitivi și realistici, ei vor să învețe cât mai mult din experiențele pe care le trăiesc. Uneori, au tendința să se sperie mult prea ușor în fața obstacolelor.

Păducel – Iluzionistul – 13 mai – 9 iunie

Sunt genul de oameni care se adaptează ușor la orice situație și oricând ar lăsa de la ei doar pentru a-i mulțumi pe cei din jur. Au o curiozitate imensă și au răbdare să asculte. Pot fi un prieten de nădejde, mai ales pentru cei aflați la ananghie.

Stejar – Stabilizatorul – 10 iunie – 7 iulie

Nativii Stejar sunt puternici, protectori, generoși și altruiști. În general, sunt foarte optimiști și cred că fiecare lucru se întâmplă cu un scop anume. Le place să se implice în problemele comunității și au un respect profund pentru strămoșii lor.

Laur – Conducătorul – 8 iulie – 4 august

Nobili și înzestrați cu puteri ancestrale, nativii Laur s-au născut să conducă, să fie lideri. Sunt ambițioși, încrezători și foarte dedicați obiectivelor lor. De către unele persoane, sunt considerați perfecționiști.

Alun – Cunoscătorul – 5 august – 1 septembrie

Inteligenți, organzați și foarte eficienți, nativii Alun au o memorie excelentă, care le permite să înmagazineze orice informație. Chiar dacă par atotcunoscători, le place să fie doar bine informați. În plus, acordă o atenție deosebită detaliilor, iar uneori exagerează în această privință. Sunt foarte potriviți pentru lucrurile științifice.

Vița de vie – Echilibratul – 2 septembrie – 29 septembrie

Persoanele care se află sub semnul Viței-de-vie se nasc în perioada echinocțiului de toamnă, ceea ce face ca ele să aibă personalitatea schimbătoare și imprevizibilă. Sunt de multe ori în opoziție cu cei din jur și indeciși. Le place să asculte muzică, în compania unui vin de calitate, și să viziteze muzee.
Citește și Top 4 zodii pe care nimic nu le doboară

Iederă – Supraviețuitorul – 30 septembrie – 27 octombrie

Loiali, empatici și spirituali, nativii Iederă s-au născut să se dedice celor din jur, ba chiar să se sacrifice pentru ei. Uneori, viața poate fi dificilă pentru ei, dar important este modul în care reușesc să treacă peste obstacole.

Trestie – Cercetătorul – 28 octombrie – 24 noiembrie

Atunci când simt că le sunt ascunse fapte sau că sunt mințiți, nativii Trestie sap adânc pentru a afla cum stau lucrurile de fapt. Datorită acestor abilități, li se potrivește perfect meseria de jurnalist, detectiv sau arheolog. De obicei, ei merg pe premisa „bine faci, bine găsești“ și se întâmplă să fie incluși fără voia lor în fel și fel de bârfe și scandaluri.

Soc – Căutătorul – 25 noiembrie – 23 decembrie

Spirite libere, persoanele născute sub semnul Socului își exteriorizează trăirile și spun lucrurilor pe nume. Adoră să fie libere și să trăiască în pace și armonie. Uneori, au tendința să susțină că au dreptate în orice privință.
Citește și Ce dezvăluie numărul Soarelui despre tine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu