vineri, 23 iunie 2017

„TRW Roman este considerată cea mai puternică fabrică din lume pe care o are TRW!” Încă 500 de locuri de muncă

„TRW Roman este considerată cea mai puternică fabrică din lume pe care o are TRW!” Încă 500 de locuri de muncă

leoreanu trwVicepreședintele PNL și președintele PNL Roman, deputatul Laurențiu Leoreanu a făcut referire, în cadrul unei conferințe de presă, la situația economică din zona Roman și investițiile care se dezvoltă în zonă.
Deputatul PNL a exemplificat cu obiectivele ce se realizează în viitorul apropiat (bază logistică, depozit zonal, etc.) care vor crea în jur de 2.000 de locuri de muncă, în următorii ani.
Laurențiu Leoreanu a făcut referire pe larg la TRW Roman.
„Este vorba de deschiderea celei de-a doua unități de producție – a doua fabrică la TRW Roman care va fi gata, probabil, în luna august, anul curent și care va însemna în anul următor încă 400 – 500 de locuri de muncă iar în următorii doi ani să se ajungă undeva la 750 de locuri de muncă.
Aceasta face din această unitate de producție, pentru care sunt mândru că am adus-o în Roman, cel mai puternic angajator din municipiu.
Vă mai pot spune că această fabrică, începând din acest an, din acest moment, a intrat pe profit și plătește impozit pe profit, un lucru foarte important fiind considerată cea mai puternică fabrică de airbag-uri a TRW, din lume.
Alături de primul succes că i-am adus la Roman, am avut și al doilea succes când i-am determinat să rămână aici. Discuțiile mele i-au convins și au cumpărat terenurile și clădirea de la Roman fiind proprietari. Americanii sunt proprietari. Nu vor duce clădirile și terenurile în America ci vor rămâne aici. Romanul devine un centru economic important în Moldova”, a declarat deputatul PNL Neamț Laurențiu Leoreanu.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu