luni, 19 iunie 2017

Leoreanu, ales vicepreşedinte PNL naţional! Fanii săi îl văd deja şef şi peste PNL Neamţ! FOTO

Leoreanu, ales vicepreşedinte PNL naţional! Fanii săi îl văd deja şef şi peste PNL Neamţ! FOTO



Deputatul Laurenţiu Leoreanu a fost ales vicepreşedinte al PNL la nivel naţional, anunţă Aldo Pellegrini, un apropiat al politicianului respectiv.
<<Romanul, Neamtul… are un reprezentant in conducerea nationala a Partidului National Liberal – Laurentiu Dan Leoreanu, ales in functia de vicepresedinte. Felicitari!>> – acesta este anunţul lui Pellegrini pe o reţea de socializare.
Evident că au început să curgă felicitările şi, în plus, un fan al deputatului a şi arătat că acesta este momentul ca Leoreanu (în prezent preşedinte PNL Roman) să devină şi preşedinte al organizaţiei judeţene.

Reamintim că, în acest moment, PNL Neamţ are ca preşedinte pe deputatul Cozmanciuc care a făcut parte din tabăra perdantului Cristian Buşoi în timp ce ceilalţi parlamentari de Neamţ (deputatul Leoreanu dar şi senatorul Ţapu) şi-au anunţat sprijinul pentru Ludovic Orban, care a şi câştigat.
Încă dinainte de alegerea de ieri a lui Orban ca preşedinte PNL, a circulat tot mai insistent informaţia că dacă Buşoi pierde, zilele lui Cozmanciuc la şefia PNL Neamţ sunt numărate, binomul Ţapu-Leoreanu beneficiind după alegeri de sprijinul lui Orban pentru debarcarea actualului preşedinte judeţean.
Iar astfel de mesaje de la fani nu fac decât să confirme aceste ipoteze, fie şi pe principiul că „unde nu faci foc nu iese fum…”.
Iar poza de la începutul aticolului, care circulă de ieri pe reţelele de socializare, este cât se poate de sugestivă, cu proaspătul preşedinte PNL, Ludovic Orban, cu mâna în dreptul inimii lui Leoreanu…
D.V.

Distribuie acest articol:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu