vineri, 23 iunie 2017

Laurențiu Leoreanu: „Avem în lucru proiecte cu șanse mari de a fi rezolvate pentru municipiul Roman”

Laurențiu Leoreanu: „Avem în lucru proiecte cu șanse mari de a fi rezolvate pentru municipiul Roman”

leoreanu micu proiecteÎn cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o la sediul PNL Roman, deputatul Laurențiu Leoreanu a făcut referire la instabilitatea politică la nivel național și modul cum aceasta afectează atragerea de fonduri europene și repartizarea celor guvernamentale, pe proiectele deja depuse.
„Uitați câte fonduri sunt atrase acum și câți bani s-au repartizat! Zero, nu s-a făcut nimic, totul stă și așteaptă. Mă întreb, câte fonduri mai pot fi atrase de administrațiile locale în următorii ani, pe fonduri europene, în actualul exercițiu bugetar. Am pierdut ani buni.
În altă ordine de idei, până la evaluarea proiectelor anul acest trece. Cum merg achizițiile în România, dacă ne referim la licitațiile pe proiecte iar se vor înregistra întârzieri și ne va prinde anul următor până să intre primii bani. Este o problemă dificilă pentru întreaga țară și pentru noi.
Primarul Lucian Micu are tot sprijinul meu și pe ceea ce înseamnă fonduri europene și pe ceea ce înseamnă fonduri guvernamentale. Sperăm ca în perioada următoare să avem și primele semnale bune. Nu vă pot vorbi despre ele pentru că mă cunoașteți; nu anunț nimic ce nu este sigur.
Avem în lucru proiecte cu șanse mari de a fi rezolvate pentru municipiul Roman”, a precizat Laurențiu Leoreanu, deputat PNL de Neamț.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu