luni, 19 iunie 2017

Cozmanciuc, înfrângere în bătălia pentru funcţia de vicepreşedinte PNL Naţional! Cât va mai dura până îşi pierde şi funcţia de lider al organizaţiei Neamţ?

Update: Mugur Cozmanciuc nu a intrunit numarul de voturi necesare nici pentru funcţia de membru BPN pentru care, de asemenea, a candidat.
Mugur Cozmanciuc a pierdut bătălia pentru funcţia de prim-vicepreşedinte PNL pe relaţii internaţionale, delegaţii CNC (Consiliul Naţional de Coodonare) preferându-l pe Mircea Hava care a primit 1329 de voturi, după cum anunţă ştiripesurse.ro.
Nu ştim câte voturi a primit Cozmanciuc dar evident că au fost mai puţine decât cele luate de Hava.
Surse Vestea spun că Mugur Cozmanciuc nu a fost votat nici măcar de toţi delegaţii PNL Neamţ şi evident că informaţia poate fi pusă în legătură cu tabăra Ţapu-Leoreanu care, de câteva săptămâni, a fost în conflict deschis cu încă preşedintele PNL, Cozmanciuc.
Cozmanciuc s-a poziţionat înainte de Congresul PNL în tabăra pro-Buşoi, iar binomul Ţapu-Leoreanu (plus primarii Chitic şi Micu) de partea lui Orban.
Rezultatul de ieri, cu Orban noul preşedinte, a arătat că Mugur Cozmanciuc a jucat, de data asta, în tabăra unui perdant. Iar azi, înainte de alegerea “locotenenţilor”, Orban a spus la tribuna Congresului că prefer ca voturile de azi să fie date celor din tabăra sa.
În acest context, înfrângerea lui Cozmanciuc este cât se poate de previzibilă cum, de asemenea, alegerea lui Leoreanu ca vicepreşedinte national se anunţă a fi o simplă formalitate.
D.V.




Distribuie acest articol:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu