luni, 19 iunie 2017

Romanul este reprezentat în cel mai înalt for al PNL prin deputatul Laurențiu Leoreanu care a fost ales vicepreședinte

Romanul este reprezentat în cel mai înalt for al PNL prin deputatul Laurențiu Leoreanu care a fost ales vicepreședinte

leoreanu vicepresedinteDuminică seara au fost prezentate rezultatele în urma votului pentru funcțiile de vicepreședinți, la Congresul PNL.
Cu o zi înainte, votul a decis ca Ludovic Orban să conducă PNL din funcția de președinte. Din Neamț, la Congresul PNL au participat 110 delegați, o echipă numeroasă fiind din Roman.
CNC al PNL s-a întrunit, duminică, la Romexpo, urmând să aleagă noii prim-vicepreşedinţi, secretarul general, vicepreşedinţii regionali şi de specialitate şi membrii Biroului Executiv, preşedintele PNL, Ludovic Orban, cerându-le liberalilor să voteze echipa care l-a susţinut.
Deputatul Laurențiu Leoreanu și-a depus candidatura pentru vicepreşedinte pe administraţie, ordine publică, siguranţa cetăţeanului, fonduri europene şi dezvoltare regională alături de Ionela Balaş, Lucia Varga, Marcel Vela, Petru Luhan.
În urma votului, deputatul Laurențiu Leoreanu a fost ales vicepreședinte al PNL.
Mă bucur pentru această reușită care încununează eforturile unei echipe pe care o formăm. Am susținut până la capăt această candidatură și am crezut în reușită. Domnul deputat Leoreanu este un politician de excepție care a demonstrat că știe să se apropie de oameni, că este un adevărat lider și că poate conduce oricând o echipă spre victorie”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu