vineri, 13 octombrie 2017

ALERTĂ - Paul Stănescu, Felix Stroe și Marius Nica, votați de CExN

13 Oct 2017 - 14:04
ALERTĂ - Paul Stănescu, Felix Stroe și Marius Nica, votați de CExN
Liderii de la centru şi din teritoriu ai PSD s-au reunit, vineri, într-o nouă şedinţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) pentru a decide cine îi va înlocui pe cei trei miniştri demisionari Sevil Shhaideh (Ministerul Dezvoltării), Rovana Plumb (Ministerul Fondurilor Europene) şi Răzvan Cuc (Ministerul Transporturilor).
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, la începutul şedinţei, că propunerile vor fi trimise preşedintelui Iohannis luni.
Potrivit surselor Antena 3, la Ministerul Dezvoltării Regionale ar putea fi numit Paul Stănescu, președintele PSD Olt, la Ministerul Transporturilor Felix Stroe, președintele PSD Constanța, iar la Fondurile Europene Marius Nica (dorit de premierul Tudose).
Cine sunt cei trei
Paul Stănescu a condus oficial judeţul Olt timp de 8 ani air din decembrie 2016 este senator.
Felix Stroe este presedintele PSD Constanta si manager al regiei de apa din Constanta (RAJA) din 2003 Felix Stroe este văzut ca un apropiat al preşedintelui PSD, mai ales că în decembrie 2016, acesta îşi anunţa susţinerea pentru Liviu Dragnea la funcţia de premier.
Stroe a fost ales in fruntea partidului dupa retragerea lui Radu Mazare din viata publica.
Marius Nica este născut la  27 noiembrie 1980 în localitatea braşoveană Sânpetru, acesta absolvind Academia Națională de Informații, a SRI, în anul 2003, fiind licențiat în Jurnalism, Comunicare, Psiho - Sociologie Comportamentală.
Ulterior, Nica a obţinut o diplomă de master la SNSPA Bucureşti, Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană (2003-2005) şi a urmat un MBA la ASE, Facultatea de Administrare a Afacerilor în Limba Germană (2007-2009).
După absolvirea Academiei, Marius Nica a lucrat în MApN şi a fost consilier al europarlamentarului Rovana Plumb, pe care a urmat-o, în calitate de secretar general, la Ministerul Mediului şi la Ministerul Muncii. A fost şi preşedinte al CA al Loteriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu