miercuri, 18 octombrie 2017

Video: Alexandru Mîrț, un copil de 10 ani din Pildești, a impresionat juriul de la emisiunea „Chefi la cuțite”

Video: Alexandru Mîrț, un copil de 10 ani din Pildești, a impresionat juriul de la emisiunea „Chefi la cuțite”

alexandru mirt 1Cărțile de bucate le-a înlocuit cu succes pe cele de colorat în cazul nemțeanului Mîrt Alexandru, cel mai tânăr dintre concurenții emisiunii „Chefi la cuțite”.
La doar 10 ani, acesta combină ingredientele culinare ca un adevărat profesionist și reușește să își stăpânească emoțiile, cel puțin până ajunge în fața chefilor. Preparatul său, file de păstrăv cu dovlecei și sos de iaurt, nu impresionează doar prin complexitate, ci și prin plating.
„În loc de mașinuțe și jucării, el își lua cuțite!” Pare de domeniul SF, dar copilul ăsta curăță și feliază pește și face sos de iaurt. Reacția chefilor a fost de milioane, în momentul în care porțile s-au deschis și în platou a intrat un puști de doar 10 ani. alexandru mirt 2
Îl cheamă Mirt Alexandru, vine din județul Neamț (localitatea Pildești), se juca cu oalele când era mai mic și are haină pe care stă scris numele lui. Când a crescut, acesta a ales calea gastronomiei, deoarece consideră că acesta este viitorul lui. Foarte dedicat pentru platoul pe care l-a pregătit chefilor și foarte sigur pe sine, Alex a încercat să îi dea pe spate cu un file de păstrăv!
Spre fericirea băiețelului, acesta a primit două cuțite, din partea lui chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Foarte emoționat și cu zâmbetul pe buze, Alex merge mai departe în competiția „Chefi la cuțite”.
Sursa: a1.ro
Puteți urmări video aici:
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu