sâmbătă, 21 octombrie 2017

UPDATE - Un CRIMINAL PERICULOS a EVADAT din spitalul de PSIHIATRIE de lângă Iași

21 Oct 2017 - 13:06
UPDATE - Un CRIMINAL PERICULOS a EVADAT din spitalul de PSIHIATRIE de lângă Iași
UPDATE: Bărbatul o fost prins de polițiști, la 3 km de spitalul din Socola.
Știrea inițială - Politistii din Iasi cauta un tanar, care a plecat dintr-un spital de psihiatrie, unde era internat. Persoanele care detin informatii care sa ajute la gasirea acestuia sunt rugate sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la numarul de urgenta 112.

La data de 21 octombrie a.c., politistii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au fost sesizati cu privire la faptul ca TECUTA SILVIU-CATALIN, de 24 ani, din municipiul Iasi a plecat dintr-un spital de psihiatrie, in seara zilei de 20 octombrie a.c.

Semnalmentele tanarului: inaltime 1,70 metri, astenic, par saten, tuns scurt, ochi caprui, ten masliniu, poarta barba. La data plecarii, acesta era imbracat cu pantaloni negri si o maleta neagra. In lipsa tratamentului medicamentos, acesta poate deveni violent.

Persoanele care il observa sau detin informatii care pot conduce la gasirea lui sunt rugate sa apeleze serviciul unic de urgenta 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

In urma cu 6 ani, Silviu Tecuta si-a injunghiat mama si bunica, apoi a incercat sa se sinucida.

Peste 50 de politisti sunt in cautarea lui. La nivelul municiupului Iasi cat si in afara, sunt mai multe filtre de politie care incearca sa il depisteze pe fugar.
Pe raza judetului este o intreaga desfasurare de forte, mai ales ca tanarul cu probleme psihice este extrem de periculos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu