joi, 19 octombrie 2017

Preferinţele fiecărei zodii în materie de sex

19 Oct 2017 - 16:58
Preferinţele fiecărei zodii în materie de sex




Unii oameni sunt foarte serioşi în privinţa astrelor, când vine vorba de relaţii. Însă, în timp ce îţi faci griji în privinţa legăturilor emoţionale ce se pot creea între un Berbec şi un Taur, ai putea să iei în considerare cum stele influenţează preferinţele cuiva în pat, scrie Daily Mail.
Astrologul Aliza Kelly Faragher a scris un ghid privind atitudinea fiecărei zodii în privinţa sexului. “În timp ce unele zodii preferă o abordare mai lentă şi mai senzuală, precum Taurii şi Racii, altele sunt extrem de stârnite de părul ciufulit şi pasiunea de moment, precum Berbecii şi Scorpionii”, a explicat aceasta.
Berbec
Berbecii sunt aventurieri din naştere şi plini de energie tot timpul. Se simţi atraşi, din punct de vedere sexual, de tot ce ţine de impulsivitate, iar actul sexual ar trebui să fie plin de pasiune, pentru ca un Berbec să fie captivat de acesta.
Taur
Nu este nicio surpriză că Taurii preferă senzualul, precum băile cu spumă, lumânările aprinse sau masajul. Taurii sunt  în contact cu toate simţurile şi îşi doresc ca toate să fie satisfăcute, fără nicio excepţie. În timpul actului sexual, taurii preferă contactul vizual.
Gemeni
Fiind sub o planetă a comunicării, precum Mercur, gemenii au nevoie de discuţii senzuale pentru a fi cuceriţi. Fiind o zodie plină de energie, preferă alteratul poziţiilor în timpul actului sexual. În plus, persoanele aflate în zodia Gemeni sunt cele care sunt adeptele unor experienţe mai speciale, precum sexul în trei.
Rac
Racii sunt foarte senzuali şi preferă cât mai multă apropiere fizică. Racii sunt genul de oameni care nu se deschid în faţa cuiva, până când nu se simtă în siguranţă. Astfel, aceştia preferă poziţiile în care poate fi menţinut contactul vizual.
Leu
Nu este nicio surpriză că regele junglei îşi doreşte să deţină controlul în dormitor. Leii sunt romantici şi pasionali şi reuşesc să transforme sexul în artă.
Fecioară
Deşi par inocente la prima vedere, nu au nimic în comun cu asta. Nativii în zodia Fecioară sunt plini de senzualitate şi îşi doresc să încerce tot ce e nou, mai ales ce se combină cu tehnologia, precum sextingul.
Balanţă
Nu te vei simţi niciodată ignorat, când te afli în dormitor cu o balanţă, deorece arată cât de mult îşi iubesc partenerul cu fiecare ocazie pe care o au. Balanţele sunt tradiţionale şi îşi doresc să păstreze intimitatea în dormitor.
Scorpion
Scorpionii sunt nativii cel mai mult asociaţi cu sexul, fiind cunoscuţi pentru apetitul lor şi pentru seducţia sofisticată după care tânjesc. Nu le e teamă să experimenteze şi sunt dispuşi să încerce tot ce le trece prin cap.
Săgetător
Cu o înclinaţie spre aventură şi explorare, săgetătorii privesc sexul ca o formă de a descoperii noi lucruri şi de a-şi extinde cunoaştere. Nu există mulţi adepţi ai sexului în public, însă săgetătorii sunt genul de oameni care ar face-o.
Capricorn
Deşi la prima vedere par distanţi, capricornii sunt genul de oameni care iau lucrurile treptat şi le place să savureze fiecare etapă a relaţiei în care se află. Oricum, trebuie să fii pregătit pentru momente de neuitat odată ce carpicornul este gata să treacă la un nou nivel.
Vărsător
Vărsătorii pot părea, de asemenea, distanţi, deoarece sunt mai mult visători decât prinşi de plăcerile pământeşti. Vărsătorii sunt adepţi ai neconvenţionalului şi sunt total îndrăgostiţi de jucăriile sexuale.
Peşti
Peştii văd în sex un act spiritual, semnificativ pentru două suflete aflate împreună . Un masaj li se pare modul perfect de a da drumul pasiunii, iar senzualitatea trebuie să fie prezentă tot timpul.


Citeşte mai multe despre:   horoscop,   sex,   preferinte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu