sâmbătă, 21 octombrie 2017

Cum să înţelegi femeile în funcţie de zodie

Pentru bărbaţi, femeia reprezintă uneori un adevărat mister cu care trebuie să se confrunte zi de zi, iar gesturile sau cuvintele ei par imposibil de descifrat. Atunci când spune că se simte bine este, de fapt, fix pe dos, iar atunci când afirmă că are nevoie de spaţiu tânjește din toate puterile ei după atenţie şi afecţiune. Cu toate acestea, farmecul unei femei nu poate fi înlocuit cu nimic, aşa că bărbaţii sunt dispuşi să dezlege enigma din spatele ei.
Dacă vrei să ştii prin ce trece o femeie şi ce trebuie să faci pentru a reuşi să o înţelegi, atunci ia în calcul semnul zodiacal în care s-a născut. Astrele au capacitatea de a spune foarte multe despre o persoană, aşa că ai la îndemână metoda potrivită pentru a descoperi cât mai multe.
conversatie

Iată cum poţi să înţelegi femeile în funcţie de zodia lor!

Berbec
Femeia Berbec este o fire extrem de activă, care nu stă locului nicio clipă. Nu îi place să rămână într-un singur loc pentru o perioadă lungă de timp. Dacă vrei să faci casă bună cu nativa zodiei Berbec, atunci trebuie să te adaptezi din mers ritmului ei şi să ţii pasul cu ea. De multe ori îi place să preia frâiele într-o relaţie, aşa că ar trebui să îi înţelegi această nevoie.
Taur
Căminul şi familia sunt două elemente extrem de importante pentru femeia Taur. Ea va face tot ceea ce este necesar pentru ca lucrurile să meargă şnur şi să nu apară probleme. Personalitatea ei este puternică, dă dovadă de hărnicie, ambiţie şi devotament faţă de cei dragi şi fașă de prieteni. Bărbatul care vrea să îi fie alături va trebui să aibă aceleaşi obiective ca ea şi să îi respecte scopurile. Femeia Taur nu este greu de înţeles atâta timp cât este pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul ei. Ea este o fire romantică, aşa că nu va fi greu de impresionat.
Gemeni
Nativa zodiei Gemeni este o femeie completă din toate punctele de vedere. Combinaţia dintre inteligenţă, comunicare şi chef de viaţă face din ea un spirit aventurier, capabil să treacă peste orice obstacol pe care îl întâmpină. Este curioasă şi vrea tot timpul să descopere lucruri noi. Orice bărbat care va vrea să o înţeleagă va trebui să i se alăture în aventura prin care trece zi de zi. Femeia Gemeni vrea să evolueze şi să devină cea mai bună variantă a ei, aşa că partenerul ei va trebui să procedeze la fel, ca să îi facă plăcere.
Rac
Femeia Rac face parte dintre cele care ce pricep să gestioneze o situaţie de criză sau să se comporte cu oamenii dificili. Chiar dacă la prima vedere pare emotivă şi sensibilă, ea este foarte determinată şi ştie exact ce vrea, lucru care se poate observa şi în cercul de prieteni sau în aventura descoperirii sufletului pereche. Compasiunea şi grija pentru ceilalţi atrag foarte mulţi bărbaţi lângă ea, dar nu oricine va reuşi să îi cucerească inima. Este suficient să fii alături de ea şi să o sprijini ori de câte ori are nevoie, pentru că o va ajuta să se deschidă faţă de tine, iar tu vei să ajunge să o înţelegi chiar şi din priviri.
Leu
Aşa cum este bine ştiut, femeia Leu adoră să fie de fiecare dată în centrul atenţiei. De multe ori este zgomotoasă şi plină de energie doar ca să se impună şi ca să îi fie luat în seamă punctul de vedere. Popularitatea ei este accentuată de faptul că are o personalitate plăcută şi este prietenoasă. Are toate caracteristicile potrivite pentru a face față noilor provocări ce apar în viaţă. Trebuie doar să îşi mai controleze atitudinea de şef dacă vrea să câştige respectul oamenilor. Trebuie să recunoaştem faptul că femeia Leu este greu de înţeles. Totul ţine foarte mult de dispoziţia ei, aşa că trebuie să fii înarmat cu răbdare.
Fecioară
Întâi de toate trebuie să ştii că femeia Fecioară se poate juca uşor cu nervii tăi, folosindu-se de un singur cuvânt sau gest. Ea este simplă, dar sofisticată, în acelaşi timp. Funcţionează doar după metode bine puse la punct şi are capacitatea de a se confrunta cu cele mai complexe situaţii. Nu este greu de înţeles dacă ştii cum să o iei şi ce să îi spui.
femeie care sta
Balanţă
Femeia Balanţă are talentul de a crea armonie şi de a restabili echilibrul în viaţa ei. Ea este cea mai potrivită pentru un loc de muncă ce necesită meditaţie. Crede cu tărie în rezolvarea armonioasă a dificultăților, tocmai de aceea reuşeşte să rămână tot timpul calmă. Nu se lasă niciodată influenţată de drame sau situaţii emoţionante, deoarece raţiunea câştigă întotdeauna. O vei înţelege dacă vei avea capacitatea de a te pune în pielea ei şi de a desluşi cele mai încurcate probleme.
Scorpion
Nativa zodiei Scorpion este incredibil de grijulie şi generoasă cu prietenii ei. Va răsplăti pe oricine i-a făcut un bine, indiferent dacă a fost vorba despre ceva nesemnificativ. Nu îşi va împărtăşi uşor viaţa personală şi preferă să fie discretă în ceea ce priveşte relaţiile. Are, fără îndoială, caracteristici de lider, iar asta se va observa cu ochiul liber. Întâi trebuie să o convingi de faptul că poate să aibă încredere în tine pentru ca, mai apoi, să îţi povestească mai multe despre ea.
Săgetător
Exuberanţa femeii Săgetător este molipsitoare şi se poate observa din conversaţiile pe care le poartă. Datorită naturii sale aventuroase, aceasta este acel prieten interesant pe care oricine şi-ar dori să îl aibă. Nativa zodiei Săgetător este întotdeauna gata pentru o nouă aventură extraordinară, din care să scoată ce e mai bun. Poţi să o câştigi foate uşor dacă ai la îndemână cuvintele potrivite, dar este dificil de înţeles. Nu ai cum să o controlezi şi nici să îi spui vreodată ce să facă.
Capricorn
Prietenia unei femei Capricorn poate fi o adevărată onoare, mai ales că nu permite oricui să intre în viaţa ei. Nu îi place să îşi arate emoţiile și de aceea poate fi înţeleasă greşit ca indiferentă, ceea ce nu este cazul. Ambiţiile ei o plasează deasupra tuturor, dar dacă o răsplăteşti pe măsura eforturilor va merge până în pânzele albe pentru a-ți aduce bucurie. Odată ce îşi pune mintea la contribuţie este imposibil de oprit.
Vărsător
Femeia Vărsător va gândi, simţi şi face doar ce îi place, fără să îi pese de părerile celorlalţi. Este o persoană inovativă, cum rar se mai întâlneşte. Oricine poate să apeleze la ea atunci când are nevoie de ajutor în probleme care, pur şi simplu, par să nu aibă rezolvare. Ai nevoie de timp pentru a o cunoaşte, dar dacă îi oferi spaţiul necesar, cu siguranţă vei face parte din universul ei.
Peşti
Femeia Peşti este creativă, intuitivă şi caută întotdeauna modalitatea perfectă prin care să îşi exprime individualitatea. Pentru că simbolul acestui semn zodiacal este Peştele, ea este sensibilă şi intuieşte ceea ce i se întâmplă. Ceilalţi o percep ca fiind un adevărat ghid spiritual, întotdeauna pregătită să îi ajute pe oamenii care au necazuri. Pentru că este o idealistă, are capacitatea de a găsi soluţii complexe la probleme ce par imposibil de rezolvat. Bărbatul de lângă ea va trebui să îi ofere devotament şi înţelegere pentru ca ea să se deschidă.
Fiecare femeie este diferită în felul ei şi poate fi înţeleasă prin diverse metode. Zodiile indică anumite caracteristici pe care bărbaţii ar trebui să le ia în seamă pentru a ști ce gândesc femeile.
Surse foto: Pexels

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu