joi, 5 octombrie 2017

Cum fac amor prinţesele Orientului. Practicile sexuale ale turcoaicelor sunt unice în lume





Regulile sunt stricte în tradiţia musulmană, dar, când vine vorba de sex, turcoaicele sunt recunoscute pentru practicile sexuale deosebite.
Deşi cultura islamică nu glorifică frumuseţea femeii, un bărbat musulman nu are voie să-şi neglijeze soţia din punct de vedere sexual, fiind considerat pentru asta ca nefiind bărbat.

În Coran nu se recomandă desfrânarea, pierderea virginităţii înainte de căsătorie având implicaţii grave. În anumite comunităţi musulmane, dacă se constată că femeia nu mai este virgină înainte de nuntă,  ea riscă tratamente violente şi mutilante, uneori chiar pedeapsa capitală.
Adulterul este strict interzis pentru ambele sexe.  Masturbarea, pornografia, homosexualitatea, ephebofilia, pedofilia, parafiliile, relaţiile incestuoase şi sexul anal sunt interzise, însă este permis sexul oral, acesta echivalând cu sărutul. Deşi este interzis, pentru „a-şi păstra onoarea”, multe dintre femeile musulmane necăsătorite fac sex anal.
Nu există o regulă pentru bărbaţii necăsătoriţi, aceştia putând să întreţină relaţii sexuale oricât de mult doresc.
În privinţa poziţiilor sexuale, nu există restricţii. După cum stă scris în Coran, soţia este considerată „o pajişte a bărbatului, pe care poţi călca aşa cum doreşti”.
Turcoaicele au fost mereu com­parate cu nişte prinţese ale Orientului: piele albă, pomeţi înalţi, dimensiuni voluptuoase, completate de o personalitate puternică şi senzua­lă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu