marți, 10 octombrie 2017

Încasări bune la Complexul Moldova – Ștrand Roman în sezonul estival 2017, de la peste 55.000 de clienți

Încasări bune la Complexul Moldova – Ștrand Roman în sezonul estival 2017, de la peste 55.000 de clienți

incasari strandAșa cum a declarat săptămâna trecută, conducerea Primăriei Roman a prezentat încasările din Complexul MOLDOVA – Ștrand Roman, corespunzătoare sezonului estival 2017.
După centralizarea datelor din acest an, deși zona de foișoare mai este încă deschisă și poate genera venituri, vreau să vă informez că s-au încasat 688.345 lei de la 55.841 de clienți, în creștere față de anul trecut, fapt care ne bucură.
Am avut câteva weekenduri care nu au fost prielnice pentru plajă, lucru care a determinat și scăderea numărului de clienți.
Am discutat cu directorul Direcției CSM Roman și am stabilit ca anul viitor să desfășurăm mai multe activități de genul celei pe care am organizat-o în ștrand, bătaie cu spumă și socializare, în timpul săptămânii”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.
Activitățile în Ștrandul Roman au început în data de 1 iunie, zi în care a fost și inaugurarea Sezonului Estival 2017 de către oficialitățile locale.
În acest an, în ștrand au fost disponibile 1.000 de șezlonguri și 500 de umbrele. Biletul de intrare a costat 10 lei de luni până joi, iar de vineri și până duminică - 15 lei.
Pentru persoanele cu vârsta cuprinsa între 3 și 14 ani, taxa de intrare a fost 50% din tariful pentru adulți, cu condiția ca însoțitorii acestora sa facă dovada vârstei. Copiii cu vârsta până la 3 ani, inclusiv, au avut intrarea liberă, cu condiția ca însoțitorii acestora să facă dovada vârstei.
În timpul săptămânii, ștrandul a fost deschis de la 9.00 la 21.00, iar vineri, sâmbătă și duminică activitatea a fost până la orele 23.00.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu