joi, 19 octombrie 2017

Creative Talking cu Andreea Răsuceanu și Ioana Nicolaie - marți, 24 octombrie, ora 19,

​Vă invităm să participați marți, 24 octombrie, ora 19, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la o nouă ediție a întâlnirilor despre literatura română contemporană 'Creative Talking cu Andreea Răsuceanu și invitații săi'.  Invitata acestei seri va fi poeta și prozatoarea Ioana Nicolaie.
În dialog cu scriitorii la Librăria Humanitas de la Cișmigiu – „Creative Talking cu Andreea Răsuceanu și invitații săi“, ediția a doua
Vă invităm să participați marți, 24 octombrie, ora 19, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la o nouă ediție a întâlnirilor despre literatura română contemporană „Creative Talking cu Andreea Răsuceanu și invitații săi“. Invitata acestei seri va fi poeta și prozatoarea Ioana Nicolaie.
„Literatura română contemporană dă pulsul lumii în care trăim, e oglinda perfectă pentru a înțelege ce ni se întâmplă în fiecare zi. Întâlnirile pe care le-am gândit sub numele de „Creative Talking“ deschid posibilitatea unui dialog între public și cei mai importanți prozatori contemporani, care vor vorbi despre ce înseamnă să fii scriitor azi, despre cum a fost drumul de la anonimat la consacrare și dacă pașii de urmat sunt aceiași și astăzi.“ (Andreea Răsuceanu)
Accesul la eveniment este gratuit in baza unei rezervari prealabile prin Eventbook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu