sâmbătă, 21 octombrie 2017

Horoscopul dragostei pentru 2018. Ce şanse ai să îţi cunoşti sufletul pereche

Anul 2017 se apropie de sfârşit cu paşi repezi, iar fiecare are ocazia de a-şi face un mic rezumat al tuturor lucrurilor pe care le-a învăţat sau care i-au marcat existenţa. În curând se va da startul lui 2018, se vor contura noi rezoluţii şi planuri. Acesta este momentul oportun în care cei singuri îşi pot schimba statutul, iar cei care sunt într-o relaţie vor putea să analizeze mai bine situaţia lor.
Zodiile vor avea parte de foarte multe aventuri în anul care urmează, dar şi de întâmplări frumoase, pentru că astrele au veşti bune. Iubirea este cuvântul predominat al lui 2018, aşa că şansele ca nativii să îşi găsească sufletul pereche sunt mari.
cuplu

Iată ce şanse ai să îţi cunoşti sufletul pereche în 2018!

Berbec
Anul 2018 este minunat pentru tine dacă îţi doreşti să ai o relaţie. În următoarele săptămâni vei merge la câteva întâlniri care te vor convinge dacă ţi-ai găsit sau nu jumătatea. Începutul este promiţător, deci nu îţi pierde speranţa. Trebuie doar să fii sigură de faptul că viitorul partener îţi oferă ceea ce îţi doreşti şi ce ai nevoie: stabilitate, libertate, înţelegere şi alte lucruri esenţiale într-o relaţie. Echilibrul va ajuta foarte mult la crearea unei legături puternice.
Taur
Relaţiile nu reprezintă principala ta preocupare, ceea ce nu este un lucru rău. Îţi place ca, înainte de toate, să ai o stabilitate profesională şi să fii pe picioarele tale. Vestea bună este că îţi va fi foarte uşor să îţi găseşti dragostea în anul care vine, chiar fără să depui vreun efort. Procesul de descoperire şi cunoaştere a unui potenţial partener va fi un prilej de distracţie pentru tine, aşa că profită din plin de asta.
Gemeni
În 2017 ai avut cu totul alte activităţi, care te-au ţinut tot timpul în priză şi nu ai găsit răgazul să te gândeşti la relaţii. Cu siguranţă îţi doreşti ca acest lucru să se schimbe, aşa că în 2018 ai toate şansele să îţi găseşti marea dragoste. Este posibil să fii depăşită de numărul pretendenţilor care vor dori să îţi cucerească inima, dar trebuie să fii foarte atentă care este cel potrivit pentru tine. Este recomandat să nu forţezi lucrurile şi să le laşi să îşi urmeze cursul firesc.
Rac
Anul 2018 îţi oferă ocazia de a face câteva schimbări în viaţa ta, inclusiv în plan sentimental. Trebuie doar să aştepţi puţin şi să ai răbdare. Cel care îţi este predestinat va apărea mai curând decât crezi şi te va accepta exact aşa cum eşti, cu bune şi cu rele. Nu îţi pierde speranţa, nimic nu este în zadar zadar. Lucrurile bune vin întotdeauna după o perioadă lungă de peripeţii.
Leu
Chiar dacă în 2017 ai avut mai mulţi parteneri care ţi s-au părut potriviţi, dar care nu s-au dovedit a fi aşa, 2018 este anul în care se va închega o relaţie serioasă ce ar putea dura toată viaţa. În loc să te gândeşti prea mult la ce a fost sau la ce o să fie, mai bine ieşi în oraş, distrează-te, vizitează locuri noi şi fă cunoştinţă cu alţi oameni. Dacă întâlneşti pe cineva, fii sinceră cu privire la intenţiile pe care le ai ca să nu îi răneşti sentimentele.
Fecioară
Anul 2017 nu a fost tocmai blând cu tine, mai ales că ai rămas cu unele cicatrici în urma relaţiei pe care ai avut-o. Primul gând este că nu îţi mai trebuie aşa ceva şi că niciun bărbat nu te poate face fericită. 2018 îţi dă ocazia de a scăpa de impresiile negative şi de a reveni la sentimente mai bune. Trebuie să îţi depăşeşti zona de confort, oricât ar fi de greu, şi să încerci de câte ori este cazul. O să vezi că merită efortul.
sot si sotie
Balanţă
Ştii prea bine că eşti o persoană pretenţioasă care nu se mulţumeşte cu puţin. Va trebui să mai temperezi această atitudine, mai ales dacă te afli în faţa unor oportunităţi. Lasă deoparte etichetarea oamenilor încă de la prima întâlnire, pentru că nu vei ajunge nicăieri. Acordă o mai mare atenţie detaliilor şi caracteristicilor care crezi că ţi se potrivesc.
Scorpion
Trebuie să fii foarte atentă la planurile pe care vrei să te axezi. Ţine minte că timpul trece şi nu te aşteaptă să îţi rezolvi problemele. Una dintre principalele tale calităţi este că pui foarte multă pasiune în ceea ce faci şi eşti extrem de muncitoare. Ar fi bine să transferi o parte din energia ta în găsirea unui partener şi întemeierea unei relaţii, altfel anul 2018 va trece şi el, iar tu tot singură vei fi.
Săgetător
În cea mai mare parte a anului 2018 vei fi înconjurată de oportunităţi, aşa că fii pregătită pentru orice va urma. Mai ai puţin timp la dispoziţie pentru a te asigura că ştii exact ce îţi doreşti şi că te menţii concentrată asupra visurilor tale. Dacă vei reuşi să faci acest lucru, atunci vei avea parte de succes şi în relaţiile care vor urma.
Capricorn
Singurul tău ghinion este că atragi oamenii care nu trebuie şi cu care nu eşti compatibilă. În anul 2018 ai posibilitatea de a-ţi contura o imagine legată de cum arată relaţia ideală pentru tine. Anul nou vine cu influenţe pozitive, aşa că ar fi bine să te pregăteşti, să le întâmpini şi să profiţi de ele.
Vărsător
Deşi ţii foarte mult la libertatea ta şi nu îţi place să dai socoteală nimănui pentru ceea ce faci, vrei să te implici într-o relaţie şi să ai alături de tine pe cineva care să te asculte şi să te înţeleagă. Lucrurile par să se îndrepte spre un deznodământ pozitiv în 2018, aşa că poţi da startul creativităţii şi explorării. Nu te speria dacă vei experimenta sentimente noi. Aşa e firesc.
Peşti
Pe parcursul anului 2018 va apărea acea persoană care îţi va da peste cap toate planurile şi care te va face să visezi. Dacă acum eşti singură, acest lucru se va schimba în mod garantat, iar sufletul pereche nu va întârzia să apară. Fii atentă la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi nu ignora persoanele care încearcă să se apropie de tine, pentru a nu da cu piciorul unei şanse unice.
Indiferent cum te prinde sfârşitul anului 2017, 2018 este un prilej bun pentru descoperirea dragostei adevărate. Zodiile singure vor reuşi să îşi găsească sufletul pereche, iar cele care se află deja într-o relaţie o vor consolida.
Surse foto: Pexels

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu