luni, 25 iulie 2016

Atmosferă incendiară pe plajă! Au încins nisipul GALERIE FOTO HOT

Atmosferă incendiară pe plajă! Au încins nisipul GALERIE FOTO HOT

23 iulie 2016 18:26



Temperaturile ridicate de la malul mării i-au încins la propriu pe tinerii care au petrecut prima zi de weekend pe plajă.
Încă un weekend plin de soare pentru cei care au ales să își petreacă zilelele libere la mare. Fie că a fost vorba de cupluri sau de domnișoare singure, turiștii din stațiuni au avut ce admira, pentru că fetele fie au făcut plajă în costume de baie care le-au lăsat la vedere părțile sexy ale corpului, fie cuplurile au dat frâu liber pasiunii chiar la malul mării, încinși de soarele dogoritor.
A fost și cazul acestui cuplu care a ales o poziție mai mult decât încitantă pentru un selfie care să le aducă aminte de această zi petrecută pe o plajă din Mamaia. Cei doi îndrăgostiţi au incins atmosfera, ipostaza în care au fost fotografiați putând să dea naștere multor idei.
plaja (5)
Tânăra s-a urcat peste prietenul său şi, deși cei doi doreau doar să se fotografieze cât mai apropiat, cei din jurul lor s-au uitat atent dacă nu cumva între cei doi se va întâmpla și mai mult.
Atmosfera a fost încinsă și de domnișoarele care grație trupurilor de invidiat au întors capul tuturor celor care au trecut prin dreptul lor.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu