miercuri, 27 iulie 2016

Laura Bretan a făcut din nou spectacol la “America’s Got Talent”: „Tremur când te aud cum cânți”| VIDEO

Laura Bretan a făcut din nou spectacol la “America’s Got Talent”: „Tremur când te aud cum cânți”| VIDEO

27 iulie 2016 07:33



Adolescenta de doar 14 ani care a uimit o lume întreagă cu vocea ei și câştigătoarea premiului de 120.000 de euro al sezonului 6 al emisiunii “Românii au talent” a făcut din nou spectacol la “America’s Got Talent”, unde jurații nu au contenit cu laude la adresa ei.

Bretan a obținut la doar 13 ani butonul de aur de la jurata “America’s Got Talent”, chiar la debutul noului sezon al show-ului în luna mai. Marți seara, aceasta a urcat din nou pe scenă pentru audițiile live din semifinală, unde a lăsat iar audiență fără cuvinte cu vocea ei puternică.
Laura a interpretat într-un mod excepțional cântecul de “The Prayer”, jurații copleșind-o cu cuvinte de laudă și ovații care au făcut-o pe Bretan să plângă de emoții. „Dumnezeule, în jumătate din melodia asta te-ai transformat în altcineva. De unde vine vocea aceasta? Este atât de incredibilă și de puternică…Tremur”, i-a spus Mel B, jurata care i-a dat butonul de aur, precizându-i încă o dată că l-a meritat pe deplin.
„Din acest motiv facem acest show, ca să putem să găsim oameni ca tine. Ești o persoană atât de specială și de talentată. Ne-ai terminat cu vocea ta. Sunt atât de impresionat și atât de fericit pentru tine”, i-a spus și mogulul Simon Cowell, unul dintre cel mai dur jurați.
„Ceea ce mi se pare absolut fabulos e faptul că cu cât ai note mai grele, mai provocatoare, cu atât devii mai bună…Este de necrezut. Mi s-a zbârlit pielea pe mine”, a spus și Heidi Klum.
Laura Bretan a postat pe contul personal de pe Facebook un mesaj în care își roagă fanii să o voteze dacă le-a plăcut prestația ei, precizând modul cum pot face acest lucru.
Jurații concursului susțin că sunt încântați de concurenții pe care îi au în semifinale, Mel B precizând că acum aceștia vor reveni pe scenă cu mai multă încredere, având în vedere că au ajuns aici și a vorbit încă o dată despre Laura Bretan. „Laura Bretan, căreia i-am dat Butonul de aur, a fost atât de timidă și părea chiar un pic fragilă, iar apoi a început să cânte. Cred că nici nu-i vine să creadă ce voce minunată poate să aibă. Însă, faptul că a luat Butonul de Aur, cred că undeva în mintea ei s-a gândit „da, am fost calificată din timp”. Cred că acest lucru îi va mări un pic încrederea în ea”, a spus Mel B.
Publicații din Franța, Norvegia, Italia, Spania, Israel sau Argentina au doar cuvinte de laudă la vocea incredibilă a micuței. „ Maria Callas trăiește”, au scris și internauții, imediat pe rețelele de socializare, iar asemănarea fetiței cu renumită soprană a fost subiliniată și de jurnaliști din întreaga lume.
Citește și:
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu