joi, 28 iulie 2016

„Vă asigur că situația în Spitalul Roman se va schimba!” Primarul Leoreanu se implică în problema CPU!

„Vă asigur că situația în Spitalul Roman se va schimba!” Primarul Leoreanu se implică în problema CPU!

poza stire primarul leoreanu se implicaPrintr-un comunicat, Biroul de Presă al Primăriei Roman ne informează că în urma numeroaselor sesizări, postate de romașcani pe pagina domnuleprimar.ro sau făcute direct la Primăria Roman, conducerea Primăriei Roman a organizat o primă întâlnire cu conducerea Spitalului Municipal de Urgență Roman și a promis implicare totală până vor fi găsite rezolvările legale.
Răspunsul oficial al domnului primar Laurențiu Leoreanu la toate sesizările legate de Centrul de Primire Urgențe – Spitalul Roman
Va informez ca astăzi 27.07.2016, la ora 11.00, la sediul primăriei, am avut o întrevedere cu conducerea Spitalului Municipal de Urgenta Roman, in cadrul căreia am analizat problemele si situațiile existente pe secții, si cu prioritate cele referitoare la Centrul de Primiri Urgente.
Ca urmare a mai multor sesizări si propuneri ce mi-au fost adresate, am procedat la efectuarea unor verificări, analize si implementarea unor masuri premergătoare pentru creșterea eficientei activității medicale in cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Roman.
Luni 01.08.2016, va avea loc o ședința de lucru extinsa, la care voi participa alături de conducerea Spitalului Municipal de Urgenta Roman, șefii de secții, președinții Comisiilor de Disciplina si de Etica din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Roman si personalul Centrului de Primiri Urgente, urmând a fi aplicate masurile ce se impun pe baza evaluărilor acestei întâlniri.
Va asigur ca rămân receptiv la sesizările, sugestiile si nevoile comunității locale, iar pentru perioada următoare, pe lângă preocuparea constanta pentru îmbunătățirea infrastructurii medicale, o prioritate o va constitui creșterea calității si eficientei activității medicale in cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Roman. Cu respect, primarul municipiului Roman Laurentiu Dan Leoreanu.”
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu