joi, 28 iulie 2016

Zona Roman, atractivă pentru investiții; încă o fabrică TRW și bază logistică pentru un lanț de supermarketuri!

Zona Roman, atractivă pentru investiții; încă o fabrică TRW și bază logistică pentru un lanț de supermarketuri!

poza stire zona roman atractivaÎn viitorul apropiat, în municipiul Roman se vor deschide noi obiective, cu specific de producție și desfacere en gros.
Primarul municipiului Roman confirmă faptul că a avut discuții cu o serie de investitori care au și demarat realizarea de obiective importante în Roman și în Zona Roman.
Până acum, mai multe firme au solicitat Certificate de Urbanism pentru ca să determine posibilitatea amplasării obiectivelor în diferite zone al municipiului sau în Zona Roman.
Certificatele de Urbanism se solicită ca să testeze viabilitatea amplasării și derulării proiectului – investiției. Au fost mai multe astfel de solicitări dar nu se finalizează în toate cazurile.
Avem Certificat de Urbanism pentru a doua fabrică de la TRW care se va finaliza. În toamnă vor începe lucrările.
Va mai fi o bază logistică a unui lanț de supermarketuri, care au deja două obiective în Roman, la Favorit și în Mihai Viteazu.
Această investiție mare se va realiza în Zona Roman, nu în Roman pentru că nu se poate din cauza terenului de care este nevoie, o suprafață foarte mare, minim 13 hectare. Este vorba de o bază logistică și depozite pentru întreaga regiune Moldova. În proporție de 95% este cert că se va realiza, în toamnă urmând să se facă anunțul oficial”, a spus Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu