joi, 28 iulie 2016

În Zona Sagna se va derula o campanie de colectare a deșeurilor electrice! Se oferă tichete cadou!

Campania de colectare DEEE „3,2,1 START!” este organizată și se desfășoară în SAGNA, LUŢCA, VULPĂŞEŞTI, judetul Neamt, în ziua de perioada 29.07.201630.08.2016.
La campanie pot participa persoane fizice rezidente pe teritoriul României în urma predării unuia sau mai multor aparate electrocasnice, electrice sau electronice uzate / vechi sau defecte, întregi (nedezmembrate), la unul dintre punctele de colectare: mașina de colectare Sagna.
Este interzisă participarea angajaților sau colaboratorilor Organizatorului, a colaboratorilor și angajaților Primăriei și Consiliului Local ai comunei SAGNA, LUŢCA, VULPĂŞEŞTI , județul Neamt.
În cadrul campaniei de colectare DEEE „3,2,1 START!”, bonificațiile oferite constau în tichete cadou în valoare de 10 ron acordate participanților persoane fizice care predau DEEE de clasa A incluse in cele 10 categorii de deșeuri conform anexei 1 din OUG 5 / 2.04.2015 , după cum urmează:
3 tichete cadou x 10 ron :
I. 1a: aparate frigorifice mari (ex: combine frigorifice, vitrine frigorifice)
II. 1b: frigidere
III. 1c: congelatoare
IV. 1d: alte aparate mari utilizate pentru refrigerarea, conservarea și păstrarea produselor alimentare (lăzi frigorifice)
2 tichete cadou x 10 ron :
V. 1e: mașini de spălat rufe automate
VI. 1f: uscătoare de haine
VII. 1g: mașini de spălat vase
1 tichet cadou x 10 ron pentru alte DEEE predate complete in greutate de min. 20 kg.
Nu se acordă contravaloarea în bani a tichetelor cadou.
Sursa: Asociația RoRec
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu