joi, 6 aprilie 2017

Bucurie pentru elevi! Vacanța de Paște se prelungește cu o zi

Bucurie pentru elevi! Vacanța de Paște se prelungește cu o zi

bucurie pentru eleviMinisterul Educației a precizat într-un răspuns că ziua de 18 aprilie este liberă pentru elevi și profesori.
„În conformitate cu prevederile contractului colectiv de muncă din învățământul preuniversitar, în data de 18 aprilie (a treia zi de Paști), personalul didactic din învățământul preuniversitar beneficiază de zi liberă. Prin urmare, dacă respectiva zi este liberă pentru profesori, este liberă și pentru elevi. Informația a fost comunicată școlilor înca de anul trecut, imediat după aprobarea structurii anului școlar 2016-2017”.
Dacă ziua de 18 aprilie va fi liberă, atunci elevii vor avea o vacanță prelungită, care va începe de sâmbătă, 15 aprilie, și se va încheia marți, 2 mai, zi în care elevii se vor întoarce la școală.
Elevii vor fi liberi începând cu 15 aprilie și până pe 1 mai: 16, 17 și 18 aprilie vor fi zilele libere pentru sărbătorirea Paștelui, de pe 19 aprilie începe vacanța de primăvară care durează până pe 30 aprilie. Ținând cont că 1 mai este zi liberă, elevii se vor întoarce la școală pe 2 mai. În total, vor avea 11 zile lucrătoare libere, după cum ne informează digi24.ro.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu