vineri, 14 aprilie 2017

Deputatul Laurențiu Leoreanu și primarul Lucian Micu, alături de echipa PNL Roman au oferit pachete cu alimente romașcanilor cu venituri mici

Deputatul Laurențiu Leoreanu și primarul Lucian Micu, alături de echipa PNL Roman au oferit pachete cu alimente romașcanilor cu venituri mici

pachete pnl roman 1La sediul PNL Roman a avut loc o acțiune în care au fost dăruite 120 de pachete cu alimente romașcanilor cu venituri mici sau fără venituri, pentru masa de Paște.
Activitatea s-a desfășurat în seara zilei de joi, 13 aprilie. Deputatul PNL Laurențiu Leoreanu, alături de primarul Lucian Micu, viceprimarul Roxana Iorga, consilierii locali ai PNL și întreaga echipă a Organizației PNL Roman au adus lumină pe fața celor 120 de romașcani prezenți.
pachete pnl roman 2Pachetele conțineau vin, cozonac, făină, zahăr, orez, portocale, ulei, un pui proaspăt. Cei care au primit pachetele au mulțumit echipei PNL Roman pentru darul pe care l-au primit chiar înaintea sărbătorilor pascale.
Selecția celor care au primit pachetele, așa cum a declarat primarul Lucian Micu, a fost făcută în baza recomandărilor președinților organizațiilor de sector din Roman, a analizei situației materiale a familiei din care provin și a analizei veniturilor pe care le realizează aceștia.pachete pnl roman 4
În fiecare an, de nouă ani încoace, la Crăciun și la Paște, încercăm să aducem un pic de Lumină, de pace și liniște, de bucurie în ochii celor care, așa cum spunea poetul, sunt mai triști ca noi. În ochii celor care situației materiale nu își permit întotdeauna anumite lucruri la care visează.
Încercăm noi, echipa PNL de la Roman să facem o acțiune deja intrată în tradiție. Au fost oameni din toate zonele municipiului Roman, oameni cu copii sau singuri, oameni bolnavi, oameni care trăiesc în singurătate și tristețe, oameni pe care copiii i-au uitat.
pachete pnl roman 3Urăm, pe această cale, tuturor romașcanilor sănătate, bucurie, un paște fericit, o privire frumoasă într-un suflet cald și luminos a lui Isus pentru că doar așa putem fi, de la etapă la etapă mai buni, mai înțelegători, aproape de toți cei care au nevoie, care se uită triști și nu îndrăznesc să ceară.
Am fost cu gândul pentru ei, în Joia Mare și mulțumim lui Dumnezeu că ne-a dat putere să facem acest lucru. Paște fericit”, a declarat deputatul Laurențiu Leoreanu, președintele PNL Roman.
Este o activitate pe care o facem împreună, în echipă, de mulți ani și mă bucur că am reușit ca și în acest an să oferim o masă celor aflați în nevoi. Vom fi alături de ei și indiferent dacă este campanie electorală sau nu, vom repeta aceste acțiuni pentru că sunt gesturi care și pe noi ne încarcă pozitiv. Vreau și eu să transmit tuturor multă sănătate, sărbători în liniște alături de cei dragi, un Paște fericit și să ne vedem cu bine după aceste sărbători”, a spus Lucian Micu, primarul municipiului Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu