duminică, 30 aprilie 2017

Lucian Micu cere PSD să-i lase familia în pace. Ce răspunde Marius Neculai, candidatul social-democrațilorMai este mai puțin de o lună și jumătate până ce romașcanii vor merge la urne ca să își aleagă primarul dar, în mediul online, campania electorală pare să fi început deja. Sâmbătă dimineață, primarul interimar și, cel mai probabil, candidatul PNL pentru această funcție, Lucian Micu a scris pe Facebook o postare în care cerea PSD să-I lase familia în pace.
Lăsați-mi familia în pace! Pentru PSD, campania electorală de alegere a primarului a început deja și oamenii joacă așa cum știu ei mai bine, cu mizerii și minciuni pe care mintea unui om normal nu le poate gândi. Așa ne-am trezit, eu și soția mea, că am fi divorțat și că ne vom încheia socotelile după campanie! Ce mizerie! Ce minciună de ultimă speță! Caracteristic pentru PSD! Când nu ai habar de oraș, de proiecte, de ce-i interesează pe romașcani, ataci abject, arunci pe piață tot felul de zvonuri imbecile! Ca să nu existe dubii: mârșăvia asta m-a prins alături de fetele și de soția mea! Rămâne de netolerat o asemenea atitudine și îi avertizez pe cei de la PSD, dar și pe cei intră in astfel de jocuri murdare, că vor da socoteală în instanță.”
Marius Neculai
La câteva ore a venit și reacția candidatului PSD pentru funcția de prim gospodar al municipiului. Marius Neculai s-a solidarizat cu Lucian Micu și a declarat că este condamnabilă o asemenea atitudine.
Viața de familie este intimă și nu poate face obiect de campanie! Campania trebuie sa fie constructivă. În campanie trebuie să se confrunte programele candidaților, adică ceea ce pot face ei pentru cetățenii orașului. Campania nu este despre candidați, nici despre familiile acestora. Eu, Marius Neculai, mă angajez ca în toată această perioadă, până la sfârșitul campaniei electorale , să lansez idei și programe constructive, toate în interesul romașcanilor. Doresc o campanie curată și invit pe ceilalți candidați să se alature. Chiar inițiez prin asumare un protocol în acest sens. Faptul că în mediul virtual există o libertate de exprimare, uneori fără limite, permite apariția unor calomnii incalificabile. De aceea mă solidarizez cu contracandidatul meu Lucian Micu, în demersul comun care roagă și atrage atenția tuturor acelora care vor să se exprime în această campanie electorală, să o facă așa cum a cerut Isus cărturarilor și fariseilor care vroiau sa arunce cu pietre in femeia pe care o aduseseră în fața Lui: „Cine dintre voi este fără păcat, să arunce cel dintâi cu piatra în ea.”
Personal nu cred că cineva din PSD ar fi lansat vreo informație defăimătoare despre familia Micu. Las la aprecierea romașcanilor sa cântărească cine a avut interes sa faca public acest zvon!”
Postarea în care Lucian Micu a fost ștearsă, între timp, de pe Facebook, dar apaține unui cont denumit generic ”gazetă” și care nu este asumat de nimeni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu