vineri, 7 aprilie 2017

Când vom vota primarul de Roman? Astăzi sau luni, 10 aprilie, va fi semnată Hotărârea de Guvern

Când vom vota primarul de Roman? Astăzi sau luni, 10 aprilie, va fi semnată Hotărârea de Guvern

alegeri primaria roman 11 iuniePSD Roman va anunța oficial candidatul la Primăria Roman sâmbătă, 8 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă.
Sunt 32 de localităţi (comune şi oraşe) aflate în situaţia alegerilor locale parțiale. Potrivit legii alegerilor locale, „în cazul unor alegeri parţiale, data desfăşurării acestora se stabileşte cu cel puţin 35 de zile înaintea votării".
PSD va recomanda Guvernului să organizeze alegeri locale parțiale pe data 11 iunie. Aceste alegeri survin ca urmare a faptului că mai mulți primari au fost aleși în Parlament și au rămas locurile vacante.
Data alegerilor a fost stabilită pe 11 iunie, așa cum am primit informațiile de la liderii PSD. Prim ministrul Grindeanu a spus că astăzi, vineri, 7 aprilie, sau luni, 10 aprilie, va semna Hotărârea de Guvern.
Noi vom anunța candidatul pentru Primăria Roman sâmbătă, 8 aprilie, în cadrul unei întâlniri oficiale cu mass media”, a declarat senatorul PSD Dan Manoliu.
Premierul Sorin Grindeanu a anunțat, joi seară, la Sinaia, că în cursul săptămânii viitoare va fi adoptată o hotărâre de guvern privind organizarea de alegeri parțiale în data de 11 iunie.
Legat de alegeri, săptămâna viitoare vom da hotărâre de guvern. Noi o să propunem și o să adoptăm în ședința de guvern data de 11 iunie pentru alegerile în localitățile unde primarii au devenit parlamentari sau sunt vacante locurile", a precizat Grindeanu, citat de romaniatv.net.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu