duminică, 30 aprilie 2017

Felicitări! Elevul Andrew Okukura Hiroaki, două medalii de bronz la Olimpiadele Naționale de Fizică și Matematică

Felicitări! Elevul Andrew Okukura Hiroaki, două medalii de bronz la Olimpiadele Naționale de Fizică și Matematică

medalii de bronz 2Pe pagina socială a Liei Okukura a fost postat un mesaj care nu poate decât să ne bucure, pe noi ca romașcani și să fim mândri că avem astfel de elevi.
Aflăm din mesaj că Andrew Okukura Hiroaki , elev la Colegiul Național Roman Vodă, se întoarce în Roman, după o perioadă în care a participat la două olimpiade naționale, cu două medalii binemeritate care fac cinste familiei, colegului, profesorilor și, nu în ultimul rând, colectivității din care face parte.
Dupa doua saptamani grele, la Olimpiada Nationala de Matematica (Timisoara) si la Olimpiada Nationala de Fizica ( Targu Jiu), unde inca suntem acum, ne vom intoarce azi in sfarsit la Roman. medalii de bronz 1
Cu gramada de emotii si "ghinion" de tip romanesc - la fizica proba practica materialele pe care Andy le-a primit nu functionau si dupa o ora si jumatate din 3, cat a durat proba, i-au adus altele, ne intoarcem acasa cu doua medalii de bronz.
Meritul acestor rezultate frumoase , la clasa a X-a, este nu doar al copilului, ci si al profesorilor de la clasă ai copilului meu, domnul profesor Marian Ursarescu ( matematica) si domnul profesor Constantin Ostafe (fizica), doi profesori extraordinari, carora eu le multumesc din toata inima!” – Lia Okukura. Sursa: https://www.facebook.com/lia.okukura?fref=ts
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu