vineri, 28 aprilie 2017

Lucian Micu a inaugurat noul loc de joacă modernizat din Parcul Roman împreună cu copiii prezenți

Lucian Micu a inaugurat noul loc de joacă modernizat din Parcul Roman împreună cu copiii prezenți

inaugurare loc de joaca 1Vineri, 28 aprilie, de la ora 11.00, primarul de Roman, însoțit de jurnaliști și de o parte dintre consilierii locali, a vizitat Parcul Roman și locul de joacă recent amenajat și dotat cu utilaje de joacă moderne.
Vizita a fost considerată deschiderea oficială a sezonului estival în Parcul Municipal Roman și o inaugurare a plimbărilor cu bărcuțele pe lac.
Lucian Micu a fost înconjurat de copilașii prezenți cu părinții la deschiderea spațiului de joacă modernizat. Conducerea Primăriei Roman a primit felicitări de la părinții care se plimbau cu copiii în parc pentru inițiativa pe care a avut-o în realizarea unui loc de joacă modern, dotat cu utilaje omologate și asigurat cu pavaje de cauciuc și pentru reamenajarea Grădinii Zoologice.inaugurare loc de joaca 2
Inaugurăm noul sezon în Parcul Municipal. Ne aflăm la noul loc de joacă. Am mutat pe cel vechi de lângă terenul de fotbal pentru a oferi copiilor și părinților un cadru în care să fie doar ei și să se relaxeze.
Ca element de noutate, am montat aceste pavele de protecție pentru ca cei mici să nu se lovească dacă se întâmplă să cadă.
Luni, 1 mai, am dat dispoziție ca toți romașcanii să se plimbe cu bărcuțele gratuit, respectând regulamentul Administrației Parcului Municipal. Sper să avem vreme frumoasă.
Avem organizată și o licitație pentru firmele care doresc să vină cu carturi mici pentru copii, spațiul stabilit fiind spre poarta principală, limitat. Avem patru solicitări dar vom vedea cine va câștiga licitația.
inaugurare loc de joaca 3Am reorganizat și grădina zoologică pe care o avem în parc și suntem în curs de obținere a avizelor de funcționare.
Valoarea investiției de aici, ceea ce ține de modernizarea locului de joacă și dotarea acestuia, se ridică la valoarea de 70.000 lei.
Vreau să vă spun că am avut o ofertă de la o firmă din București, pentru amenajarea unui astfel de loc de joacă în valoare de 116.000 lei deci putem spune că am realizat o economie de aproape 50.000 lei, lucrând cu echipele primăriei”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.
Imediat după deschiderea porților de acces în locul de joacă, copiii care așteptau curioși au intrat și au testat utilajele pregătite special pentru ei.
Părinții au apreciat în special faptul că suprafața de joacă este acoperită de un covor de cauciuc special pentru astfel de spații.
Spațiul de joacă este destinat numai copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 10 ani.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu