duminică, 9 aprilie 2017

Marius Neculai, candidat al PSD Roman pentru funcția de primar: „Sunt convins că voi câștiga Primăria Roman!”

Marius Neculai, candidat al PSD Roman pentru funcția de primar: „Sunt convins că voi câștiga Primăria Roman!”

candita psd 1Marius Neculai, om de afaceri în Roman, fost deputat în Parlamentul României, a fost nominalizat oficial pentru candidatura la funcția de primar al municipiului Roman, din partea PSD. Pentru această funcție se vor organiza alegeri pe data de 11 iunie, așa cum a anunțat prim ministrul Grindeanu că va dispune organizarea alegerilor parțiale.
Senatorul Dan Manoliu, președintele PSD Roman, a declarat că Marius Neculai este președinte executiv al organizației, prin votul unanim al membrilor, candidatura sa fiind validată în biroul organizației.
Profit de faptul că începe Săptămâna Mare și vreau să urez „Sărbători Fericite” tuturor romașcanilor.
Mă aflu aici pentru a afirma un puternic angajament; de a fi candidat și câștigător, din partea PSD, pentru funcția de primar al municipiului Roman.
M-am înscris în această competiție datorită încrederii și încurajării pe care am primit-o din partea tuturor celor care mă cunosc. Acesta a fost factorul care a făcut să mă decid să mă întorc în politică.
Eu am mai deținut o funcție publică și mulțumesc romașcanilor pentru încrederea acordată. Am reprezentat acest colegiu în Parlamentul României, în intervalul 2008 – 2012, o perioadă de succes pentru Roman.
Am dezvoltat multe proiecte pentru spital, școli, grădinițe, biserici, parcuri, infrastructură, microhidrocentrala unde mi-am adus aportul iar romașcanii au simțit prezența mea, au simțit că depun eforturi să schimbăm în bine fața acestui oraș.candita psd 2
Vin din mediul de afaceri iar astăzi, ca să fii om de afaceri nu este simplu, este o provocare și foarte dificil să menții niște locuri de muncă. Acest mediu de afaceri m-au călit. Toate aceste lucruri mă îndeamnă să sper că pot deveni un bun manager și pentru acest oraș.
Voi promova un program care să vină în sprijinul romașcanilor. Știu că în Roman sunt foarte multe probleme. Oamenii au probleme, neajunsuri dar eu sunt convins că de această dată, au în fața lor un om și un partid care pun pe primul plan ridicarea nivelului de trai. Este obiectivul principal pe care mi l-am propus, cu sprijinul tuturor romașcanilor chiar dacă au alte convingeri politice.
Invit pe toți romașcanii care vor să facă echipă cu mine și cu noi să ni se alăture, să aibă încredere în ceea ce propunem pentru oraș și, cu siguranță, vor fi încântați să contribuie la realizarea programului propus pentru Roman. După sărbătorile de Paște vom face o prezentare detaliată a programului nostru. Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine”, a spus Marius Neculai, candidatul PSD pentru Primăria Roman.
Cât va influența faptul că Guvernul este PSD și conducerea CJ Neamț este tot PSD?
Va conta foarte mult. Am mai avut o experiență, atunci când am fost deputat, deși eram în altă formațiune politică. Am văzut cât de mult înseamnă să fii sprijinit. Dacă nu există o bună comunicare între aceste instituții și dacă nu există un primar care să facă toate demersurile pentru a pune în mișcare acel angrenaj care să aducă fonduri, pe proiecte locale, ritmul de dezvoltare a unei localități va fi mult mai lent.
Am o relație foarte bună cu președintele Ionel Arsene și vom avea ușile deschise la CJ Neamț, împreună vom merge la București ori de câte ori este nevoie ca să sensibilizăm factorii de decizie să ne sprijine pe proiecte”, a mai spus Marius Neculai.
candita psd 3Sunt o fire optimistă și vreau să insuflu această încredere tuturor romașcanilor. Sunt convins că voi câștiga Primăria Roman!
Am luat decizia nu pentru a candida împotriva unei persoane anume. Candidez acum pentru că acesta este momentul în care am simțit că în jurul meu se acumulează încredere, din partea romașcanilor, a colegilor de partid, a familiei și prietenilor. Nu am dorit să candidez ca să ofer revanșa cuiva, eu cu Laurențiu Leoreanu am făcut echipă, la un moment dat și am făcut un gest elegant să evit pe cât posibil o confruntare.
Cred că sunt în relații bune și cu viceprimarul Lucian Micu, și cu dumnealui putem colabora și putem face echipă!
Dacă îmi permiteți, pot spune că Romanul are șansa să ne aibă pe amândoi în funcție de conducere; dacă eu câștig funcția de primar, domnul Lucian ar rămâne viceprimar, în continuare sau ceea ce își dorește. Putem face o echipă în interesul romașcanilor.
Acum, avem ocazia ca domnul Leoreanu să fie deputat iar eu să fiu primar, o oportunitate pentru romașcani”, a mai spus Marius Neculai.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu