În curând se deschide LION PUB. Bogdan Ivanciu va oferi romașcanilor un spațiu generos și multe surprize
Bogdan
Ivanciu și fratele său vor oferi curând romașcanilor și nu numai o mare
surpriză; fostul restaurant CASA VECHE a fost transformat în LION PUB
Roman.
Interiorul
a fost refăcut iar terasa devine mai primitoare, oferind în primă fază
50 de locuri. În interior, omul de afaceri și specialistul culinar
Bogdan Ivanciu vă oferă 200 de locuri. Așa cum a declarat, Bogdan
dorește ca LION PUB Roman să vă ofere ceva diferit față de ceea ce
cunoașteți în domeniul alimentației publice, în Roman.
Bogdan
a pregătit și multe surprize ce vor fi dezvăluite periodic. Vor fi
perioade tematice, cu specialități din bucătăriile asiatice,
franțuzești, grecești, mexicane, etc. Toate bunătățile pe care le veți
servi la LION PUB vor fi preparate de Bogdan Ivanciu.
„Ne-a stricat planurile zăpada. Deschideam mai devreme.
În
acest week-end vom deschide pentru familiile noastre și pentru
prietenii apropiați, un bun test ca să vedem ce ar trebui să mai punem
la punct.
În
interior, sala mare va rămâne amenajată pentru spectacole și pentru
evenimente în care vom invita diferiți artiști, pentru că vor fi
destule.
La deschidere îl vom avea alături pe Andrei Luță de la Chefi la Cuțite. Vom oferi aici un meniu de Pub, specific”, a precizat Bogdan Ivanciu.
Cine este Bogdan Ivanciu?
„Am
terminat Facultatea de Relații Economice București. M-am angajat în
cadrul Selgros, pe domeniul Relații Clienți dar încet, încet m-am
îndreptat pe partea de Gastronomie.
La București se făceau diferite emisiuni, concursuri și m-am îndreptat spre partea aceasta: Arena Bucătarilor, etc.
Am
intrat în contact cu chefi din România și mi-a plăcut. Pasiunea mea
este gătitul și am făcut un curs de bucătari. Am făcut practică la Hotel
NOVOTEL, cu Daniel Popescu, acum la Hotel SOFITEL – București. Am avut
de la cine să învăț.
Am
decis să îmi schimb cariera. Am plecat în Grecia, un sezon, pentru
experiență după care am plecat în Anglia, la un lanț mare de restaurante
„Las Iguanas”, pe bucătărie sud-americană, argentiniană, cu multe arome
și condimente. S-a deschis apoi un Restaurant Jamie Oliver și am mers
acolo unde mi-am desăvârșit pregătirea culinară.
Prietenii
mei mi-au spus că este o oportunitate în Roman, să preluăm Restaurantul
Casa Veche și am venit aici. O să gătesc eu, alături de bucătarii pe
care o să-i avem. Ca specific va fi un Gastro Pub. Nu o să avem un meniu
bogat ci unul cu câteva produse de calitate, proaspete. Vom avea
perioade specifice cu bucătării din lume, să le arătăm romașcanilor și
alte meniuri.
Alături
de meniurile specifice vom face și seri specifice, cu artiști care vor
interpreta melodii și dansuri specifice zonei din care oferim bucătăria.
Asigur
pe toți clienții noștri că nu vor regreta că vor veni la noi. Vă
invităm să ne fiți alături”, a spus Bogdan Ivanciu, managerul LION PUB
Roman.
Romanul Financiar
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu