joi, 27 aprilie 2017

În curând se deschide LION PUB. Bogdan Ivanciu va oferi romașcanilor un spațiu generos și multe surprize

În curând se deschide LION PUB. Bogdan Ivanciu va oferi romașcanilor un spațiu generos și multe surprize

ivanciu prezentare 2Bogdan Ivanciu și fratele său vor oferi curând romașcanilor și nu numai o mare surpriză; fostul restaurant CASA VECHE a fost transformat în LION PUB Roman.
Interiorul a fost refăcut iar terasa devine mai primitoare, oferind în primă fază 50 de locuri. În interior, omul de afaceri și specialistul culinar Bogdan Ivanciu vă oferă 200 de locuri. Așa cum a declarat, Bogdan dorește ca LION PUB Roman să vă ofere ceva diferit față de ceea ce cunoașteți în domeniul alimentației publice, în Roman.
Bogdan a pregătit și multe surprize ce vor fi dezvăluite periodic. Vor fi perioade tematice, cu specialități din bucătăriile asiatice, franțuzești, grecești, mexicane, etc. Toate bunătățile pe care le veți servi la LION PUB vor fi preparate de Bogdan Ivanciu.ivanciu prezentare 3
Ne-a stricat planurile zăpada. Deschideam mai devreme.
În acest week-end vom deschide pentru familiile noastre și pentru prietenii apropiați, un bun test ca să vedem ce ar trebui să mai punem la punct.
În interior, sala mare va rămâne amenajată pentru spectacole și pentru evenimente în care vom invita diferiți artiști, pentru că vor fi destule.
La deschidere îl vom avea alături pe Andrei Luță de la Chefi la Cuțite. Vom oferi aici un meniu de Pub, specific”, a precizat Bogdan Ivanciu.
ivanciu prezentare 1Cine este Bogdan Ivanciu?
„Am terminat Facultatea de Relații Economice București. M-am angajat în cadrul Selgros, pe domeniul Relații Clienți dar încet, încet m-am îndreptat pe partea de Gastronomie.
La București se făceau diferite emisiuni, concursuri și m-am îndreptat spre partea aceasta: Arena Bucătarilor, etc.
Am intrat în contact cu chefi din România și mi-a plăcut. Pasiunea mea este gătitul și am făcut un curs de bucătari. Am făcut practică la Hotel NOVOTEL, cu Daniel Popescu, acum la Hotel SOFITEL – București. Am avut de la cine să învăț.
Am decis să îmi schimb cariera. Am plecat în Grecia, un sezon, pentru experiență după care am plecat în Anglia, la un lanț mare de restaurante „Las Iguanas”, pe bucătărie sud-americană, argentiniană, cu multe arome și condimente. S-a deschis apoi un Restaurant Jamie Oliver și am mers acolo unde mi-am desăvârșit pregătirea culinară.
Prietenii mei mi-au spus că este o oportunitate în Roman, să preluăm Restaurantul Casa Veche și am venit aici. O să gătesc eu, alături de bucătarii pe care o să-i avem. Ca specific va fi un Gastro Pub. Nu o să avem un meniu bogat ci unul cu câteva produse de calitate, proaspete. Vom avea perioade specifice cu bucătării din lume, să le arătăm romașcanilor și alte meniuri.
Alături de meniurile specifice vom face și seri specifice, cu artiști care vor interpreta melodii și dansuri specifice zonei din care oferim bucătăria.
Asigur pe toți clienții noștri că nu vor regreta că vor veni la noi. Vă invităm să ne fiți alături”, a spus Bogdan Ivanciu, managerul LION PUB Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu