vineri, 14 aprilie 2017

Daruri și binecuvântări din partea IPS Ioachim pentru copiii de la Fundația „Episcop Melchisedec” Roman

Daruri și binecuvântări din partea IPS Ioachim pentru copiii de la Fundația „Episcop Melchisedec” Roman

daruri si binecuvantari melchisedec„Astăzi 13 aprilie 2017, copii aflați în situații de risc ocrotiți în cadrul Fundației ”Episcop Melchisedec” au primit daruri din partea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în așteptarea doritului Praznic al Domnului și Mântuitorului Nostru Iisus Hristos.
Urmând unei mai vechi tradiții Arhipăstorul nostru oferă daruri celor năpăstuiți de soartă, îndemnându-i pe toți, preoți și credincioși, să ofere la rândul lor, înmulțind astfel bucuria ce trebuie să însoțească în fiecare an Învierea Mântuitorului.
Tot astăzi, 13 aprilie 2017, întâlnirea cu Hristos, în forma Sa Euharistică, a fost mijlocită de Ierarhul nostru, Înaltpreasfințitul Ioachim, în cadrul Sfintei Liturghii a Sfântului Vasile cel Mare.daruri si binecuvantari melchisedec 2
Cel Mare s-a întâlnit cu cei mici și încă o dată, cu toții, am împlinit Cuvântul lui Hristos: ”Lăsați copii să vină la Mine!”.
Au fost momente pline de emoție duhovnicească. Apropierea celor mici de Sfântul Potir s-a constituit pentru ei, pentru părinții slujitori, pentru părinții trupești și educatori, moment de adevărată înălțare spirituală.
Mulțumim și de această dată Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim pentru darul de suflet și pentru neobosita Sa dăruire și jertfelnicie în modelarea celor mici spre a deveni mari într-un viitor ce se apropie atât de repede”, precizează Aurelian Constantin Alexa, directorul Fundației „Episcop Melchisedec” Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu