vineri, 11 septembrie 2015

EXCLUSIV | A ieşit în lume cu puţulica la vedere! Irinei Loghin o să-i plesnească obrazul de ruşine când va afla despre isprava omului ei de încredere

După o lungă carieră sub semnul unei conduite profesionale admirabile, Irina Loghin n-o să privească cu ochi buni imaginile astea! Omul său de încredere, nelipsit de la toate apariţiile respectabilei soliste, oripilează cu ieşiri exhibiţioniste în public.

  • Glumețul, alături de Irina Loghin
    Glumețul, alături de Irina Loghin
  • Acolitul artistei a făcut senzație cu slipul lui
    Acolitul artistei a făcut senzație cu slipul lui
Pentru propriul amuzament, Barbu Gabriel, instrumentistul şi şoferul personal al Irinei Loghin, s-a filmat pe aleile unui resort de lux din Turcia purtând o pereche de boxeri imprimaţi cu “mândria” lui David, celebra sculptură renascentistă, capodoperă a lui Michelangelo.
A oripilat turiştii în Turcia
Şi, pentru a întinde şi mai tare coarda penibilului, s-a apucat să-i chestioneze pe turişti (unii intrigaţi, alţii oripilaţi) ce părere au despre “isprava” sa.
Asta ar trece drept o glumă nesărată dacă protagonistul nu ar fi obligat la decenţă de activitatea pe care o desfăşoară în preajma Irinei Loghin, care timp de 60 de ani, s-a ţinut departe de scandaluri şi asocieri îndoielnice.
Vezi VIDEO mai jos:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu