vineri, 2 octombrie 2015

O mie și una de… arome!

logo_marketonline_micZile alerte parca fara sfarsit... Asta pare viata noastra in prezent. Cum sa rezisti? Cum sa faci fata? Bineinteles cu o cana fierbinte plina de savoare, arome si energie. Cafeaua pare a ne monopoliza viata intr-un mod placut. Si cum bautura fermecata trebuie preparata in modul cel mai traditional si modern deopotriva, trebuie sa avem la indemana fie ibricul cel de toate zilele, fie o cafetiera moderna si comoda. Iar cafetiera se poate cumpara foarte rapid dintr-un magazin online cafetiere.
Seri lungi de iarna petrecute la gura sobei. Seri pline de parfumul povestilor desprinse parca din lumea celor "O mie si una de nopti"... Cafeaua aburind numai arome e savurata din cana tinuta in palme. Si cum poate fi preparata o astfel de cafea decat dintr-o cafetiera profesionala?
Nopti albe pline de savoarea povestilor spuse intre prieteni. Nopti la fel de lungi ca serile de iarna in care patrundem intr-o lume plina de farmec, de arome si savoare iesite din aburii unei cafele preparate intr-o cafetiera Arzum profesionala...
Orice ceasca plina de cafea aburinda se transforma intr-un fel de lampa a lui Aladin. Nu trebuie sa fie frecata ca sa izvorasca din ea sute si mii de povesti demne de  Șeherezada, regina celor 1001 de nopti de povesti cu iz oriental. Parca am fi pe un urias covor persan ce ne poarta in zbor spre o lume mirifica plina de farmecul povestilor unei copilarii eterne. Caci sufletul ne ramane permanent de copil daca stim sa il pastram mereu curat.
Sa savuram povestile odata cu aroma fiecarei cesti de cafea!
Articol scris  pentru SuperBlog 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu