sâmbătă, 10 octombrie 2015

"Reintoarcerea lui Traian Basescu in politica - o veste trista pentru societatea romaneasca". Vezi cine sustine asta



Purtatoarea de cuvant a TSD, Claudia Tapardel, considera ca fostul presedinte Traian Basescu apartine unui trecut al Romaniei pe care generatia tanara nu vrea sa il mai intalneasca. Aceasta a spus ca singura veste buna, dupa 10 ani de mandat Basescu, ar fi fost renuntarea acestuia la ambitiile politice si, eventual, reluarea carierei sale de marinar.

"Am primit cu regret intoarcerea in politica a lui Traian Basescu. Tinerii din Romania sigur vor sa vada alte figuri in politica. Traian Basescu este chipul unui model politic pe care nu ar mai trebui sa il vedem in spatiul public", considera purtatoarea de cuvant a TSD, Claudia Tapardel.

Citeste si Traian Basescu, audiat la ICCJ

„Tinerii din Romania au nevoie de modele politice, de oameni care s-au luptat pentru ei si sunt capabili sa produca schimbari reale in viata lor. Traian Basescu este cel care ii facea tampiti pe toti absolventii de facultati din Romania, este cel care nu a dat doi bani pe generatia tanara din Romania si i-a condamnat pe toti la o viata lipsita de perspective. Nu uita nimeni cand Basescu le spunea tinerilor medici sa plece din tara. Este rusinos sa continuam azi cu astfel de modele", crede eurodeputata PSD.

Claudia Tapardel a explicat de asemenea ca motivul pentru care Basescu a reintrat in politica este ridicol.

Citeste si Traian Basescu atac la adresa justitiei. Ce spune despre Tiberiu Nitu, Procurorul General?

„Sa folosesti un partid pentru a-ti rezolva problemele pe care le ai tu cu un trust de presa sau cu opinia publica este tipic Basescu. In loc sa reintre in politica cu o agenda pentru romani, Basescu reintra in politica cu un scop meschin. Cel de a folosi in interes propriu un sistem de partid care sa il ajute sa isi raspandeasca propaganda", a mai adaugat Claudia Tapardel.


Urmareste BZI.ro pe FACEBOOK.COM
Libertatea.ro
Realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu