sâmbătă, 10 octombrie 2015

Tricouri cu personalitate

Ma simt bine in imbracaminte lejera. Clasica sau sport. Dar lejera sa fie. Asta pentru ca sunt nevoita sa umblu foarte mult pe drumuri, iar fara imbracaminte si incaltaminte lejera efortul de deplasare este infinit mai mare.
In timpul iernii, pe afara, clasica imbracaminte este pulover si fusta. Pulover cat mai lejer. In timpul verii, pe afara, dar si mereu prin casa, vedeta este vesnicul tricou asortat la pantaloni sau o rochie lejera fara maneci. Prefer tricourile din fibre naturale, preferabil bumbac moale si lejer, racoros vara si care sa mentina doar caldura nu si umezeala in timpul iernii.
Prefer tricourile vesel si variat colorate, care sa incante privirea si sa puna in valoare corpul. Un avantaj ar fi tricourile ieftine: pot fi cumparate cat mai multe la un pret cat mai mic. Ma amuza in mod speccial tricourile personalizate, tricourile haioase, tricourile imprimate cu tot felul de mesaje funny, care sa iti induca o stare de spirit speciala, atat propriei persoane cat si celui cate te priveste imbracat intr-un astfel de tricou.
Deseori privesc tricouri personalizate online: tricouri funny, tricouri haioase, tricouri cu mesaje prezente in cate un magazin de tricouri. Ma amuza mesajele de pe ele... Si ma vad imbracata in unul sau altul, gandindu-ma oare cum mi-ar sta imbracata atat de haios.




Articol scris pentru SuperBlog 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu