luni, 25 aprilie 2016

Anul 2016, pentru Roman; încă o fabrică, bază logistică, două parcuri, Casa Celibidache și Casa Strunga!

Anul 2016, pentru Roman; încă o fabrică, bază logistică, două parcuri, Casa Celibidache și Casa Strunga!

DSCN5012În luna septembrie 2016, va începe construcția unei a doua fabrici la Roman. Deja, sunt la faza de obținut avize, la faza de autorizații de construcție.
Vom lansa la Roman o bază logistică pentru întreaga Moldova, a unuia dintre cei mai mari distribuitori de combustibil din Europa.
Purtăm discuții cu reprezentanții altei firme, pentru încă o fabrică la Roman.
Ceea ce am promis, parc industrial la Roman, deja există, iar în legătură cu extinderea acestuia, este deja începută.
A doua veste importantă este aceea că, Ministerul Culturii a solicitat să fie partener cu municipiul Roman, în reabilitarea Casei Celibidache, în cadrul unui proiect european, ceea ce aduce un punctaj care surclasează alte proiecte depuse. Iată că demersul nostru la Ministerul Culturii s-a materializat și răspunsul oficial este de ieri în primărie și ne bucură foarte mult.
În luna mai, urmează să depunem proiectele pentru Casa Celibidache și pentru o altă clădire importantă care a fost a lui Manolescu Strunga, de pe str. Cuza Vodă, unde vom amenaja un Muzeu al Personalităților Romașcane.
Proiectele pentru amenajarea parcurilor, se lansează tot în această perioadă și în mai – iunie vrem să le depunem. Este vorba de Parcul Zăvoi – ANL și Parcul Jora.
Avem elaborat pachetul pentru anvelopare termică a blocurilor, documentația fiind în fază finală și în perioada 15 – 20 mai, o vom depune.
Încercăm să prezentăm oamenilor ceea ce am făcut.
Eu, campanie electorală am făcut în toată perioada celor opt ani de zile, în fiecare zi, am fost la toate activitățile, la toate lucrările, acolo unde a fost nevoie.
Dacă am putut, am făcut, dacă nu a depins de noi, măcar am dat un sfat și am îndrumat, am fost prezent mereu în comunitate și am sentimentul datoriei împlinite.
Lucrurile pe care le anunțăm în luna mai, vor fi extraordinare, pregătesc relansarea municipiului Roman în „Roman 2020” – un proiect care face parte dintr-o viziune „Neamț 2020” așa încât ne propunem să câștigăm Primăria Municipiului Roman, Primăria Municipiului Piatra Neamț, majoritatea primăriilor din Neamț și Consiliul Județean Neamț” – Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu