luni, 25 aprilie 2016

Romașcanul Stefan Ciprian Buzdugan, pe scenă la „Românii au talent 2016”!

Romașcanul Stefan Ciprian Buzdugan, pe scenă la „Românii au talent 2016”!

poza stire stefan buzduganStefan Ciprian Buzdugan a participat la preselectiile Romanii au talent 2016 cu o interpretare senzationala la pian. In varsta de 14 ani, adolescentul este originar din Roman si a fost sustinut din culise de intreaga familie. De departe, mama lui Stefan a fost cea mai emotionata pe durata reprezentatiei fiului sau.
Stefan a pasit timid pe scena de la Romanii au talent, insa lucrurile aveau sa se schimbe radical in momentul in care tanarul atinge clapele pianului.
Intrebat de Florin Calinescu ce ii place sa faca in afara de cantatul la pian, Stefan a recunoscut ca studierea acestui instrument muzical ii ocupa cea mai mare parte a timpului. In medie, adolescentul isi petrece intre opt si zece ore in fata clapelor.
Pentru preselectiile sezonului cu numarul 6, Stefan a dorit sa interpreteze melodia "Rondo Alla Turca" (Wolfgang Amadeus Mozart). In secunda in care mainile tanarului au atins pianul, mimica sa s-a transformat complet, iar Florin Calinescu a remarcat imediat aceasta schimbare: "Esti cu totul alt om. Te-ai asezat la pian si am vazut cu totul alta persoana".
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu