marți, 26 aprilie 2016

„Sluga, tot slugă rămâne, iar omul cu demnitate, cu demnitate rămâne! Au încercat și alții, să scuipe pe obrazul orașului Roman!”

„Sluga, tot slugă rămâne, iar omul cu demnitate, cu demnitate rămâne! Au încercat și alții, să scuipe pe obrazul orașului Roman!”

poza stire slugaRugat să comenteze, în cadrul unei conferințe de presă, despre unele trimiteri pe care le fac anumite persoane, în ultima vreme, la activitatea Primăriei Roman, mai ales că se apropie campania electorală oficială, primarul Leoreanu s-a referit la persoanele care fac diferite declarații.
Vreau să vă spun că toate contractele Primăriei Roman au fost verificate de către organismele competente, nu numai că au avut avizele conform procedurilor dar au fost și verificate suplimentar, tot în baza unor sesizări ale unor așa ziși prieteni care ne duc grija.
Nu s-a găsit nici un element care să țină de penalitate sau infracțiune!
Unii anunță, ca să impresioneze, că există sume foarte mari care ar fi rezultate din delapidare. Sunt sume neîncasate de la Revoluție încoace. Am avut agenți economici, cum au fost UMARO, POLIROM, care au datorii la bugetul local, sume pe care nu le mai putem recupera, s-au acumulat de-a lungul timpului iar noi le urmărim să nu le pierdem.
Sunt sume neîncasate pentru că sunt proceduri de lichidare iar noi le actualizam ca să nu le pierdem. Dacă apare o hotărâre favorabilă și noi putem recupera banii.
Deci, să se înțeleagă bine că, dacă acele sume ar fi fost furate sau delapidate, nu te iartă nimeni, indiferent cine ai fi. Curtea de Conturi când a venit în Roman a apreciat că activitatea economico financiară de la Primăria Roman este dintre cele mai bune, dacă nu cea mai bună din județul Neamț.
Acum, că unii vor să scuipe, pentru că suntem în campanie electorală iar patru ani a fost bine, nu a zis nimeni nimic, nu-i onorează, dar mulți dintre romașcani știu cine sunt acele persoane și care este probitatea lor morală.
Sunt oameni care, unde au lucrat, cu cine au lucrat, și s-au mutat de la un stăpân la altul!
Noi încercăm să ne facem treaba pentru romașcani! Au mai încercat și alții, de-a lungul timpului, să vină și să scuipe pe obrazul orașului Roman dar romașcanii au dovedit demnitate, onoare, am făcut echipă și nimeni nu a reușit să perturbe marea noastră familie romașcană.
Familia noastră este unită, în credință și demnitate și mergem mai departe.
Dacă ai credință în Dumnezeu, totul merge bine! Diavolul nu are cum, niciodată, să îl învingă pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este deasupra tuturor lucrurilor, faptelor și oamenilor, cu el să mergem în credință! Dumnezeu să binecuvânteze Romanul și pe romașcani, Săptămâna Mare ușoară și Doamne Ajută”, a declarat primarul municipiului Roman Laurențiu Leoreanu.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu