miercuri, 27 aprilie 2016

Managerul Maria Andrici a fost numit oficial în funcție, la Spitalul Roman; primarul Leoreanu a semnat decizia!

Managerul Maria Andrici a fost numit oficial în funcție, la Spitalul Roman; primarul Leoreanu a semnat decizia!

poza stire manager spitalÎn urma concursului de manager al Spitalului Municipal de Urgență Roman (SMUR), susținut pe data de 14 aprilie, medicul Maria Andrici, până atunci manager interimar, a obținut nota 9.74, și a fost declarată ADMIS.
Primarul Laurențiu Leoreanu, după ce a trecut și perioada legală de contestații, a semnat ordinul de numire în funcția de manager al SMUR.
S-a făcut numirea oficială, s-a semnat dispoziția de primar care în baza concursului a desemnat-o ca manager titular pe doamna doctor Maria Andrici.
Dincolo de activitatea frumoasă pe care o are în spital, a dovedit și o bună pregătire profesională și managerială, obținând o notă care o onorează.
Am colaborat foarte bine și colaborăm foarte bine, doamna Andrici făcând parte și din echipa mea de lucru.
Managerul Maria Andrici este medic primar, specialitatea ortopedie, un medic tânăr care și-a obținut atestatele profesionale specifice domeniului în care s-a pregătit. Sper ca tinerețea să își pună amprenta pe ceea ce va face în această funcție. Eu îi urez succes și sunt convins că va face echipă, ca și până acum, cu membrii din conducerea spitalului”, a spus primarul Laurențiu Leoreanu.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu