joi, 26 noiembrie 2015

Centrul Eparhial Roman a dat undă verde la calendarele pentru 2016

Centrul Eparhial Roman a dat undă verde la calendarele pentru 2016

Centrul Eparhial Roman a dat undă verde la calendarele pentru 2016
25 November
14:00 2015
Centrul Eparhial Roman a lansat noul calendar creştin-ortodox pentru anul 2016. Au fost editate, pentru nevoile practice ale credincioşilor, trei calendare: foaie, cu file şi sub formă de agendă. Conducerea Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului atrage atenţia asupra semnelor distinctive care îl diferenţiază de falsurile de pe piaţă. Calendarele pot fi achiziţionate de la bisericile parohiale şi din magazinele de cărţi şi obiecte bisericeşti ale Eparhiei.
“Îi sfătuim pe credincioşii noştri să procure aceste trei tipuri de calendare realizate de Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului de la bisericile parohiale. Un calendar bisericesc se întocmeşte foarte greu, deoarece ciclurile liturgice oscilează de la an la an”, a declarat ÎPS Ioachim, arhiepiscop de Roman şi Bacău, membru în comisia Sfântului Sinod de întocmire a calendarului.
Banii obţinuţi din vânzarea calendarelor sunt dirijaţi, spun reprezentanţii Arhiepiscopiei, către activităţile pe care le desfăşoară. “Creştinii noştri nu trebuie să uite că o parte din fondurile strânse din vânzarea acestor calendare va fi distribuită către sectorul social-filantropic al Eparhiei, dar fiind faptul că acesta a cunoscut o dezvoltare deosebită, având numeroase servicii acreditate”, a spus ierarhul.

Comentarii

0 comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu