vineri, 27 noiembrie 2015

Votați Mihaela-Dana Rusu pentru Gala Națională a Voluntariatului 2015

Votați Mihaela-Dana Rusu pentru Gala Națională a Voluntariatului 2015

Votați Mihaela-Dana Rusu pentru Gala Națională a Voluntariatului 2015
26 November
11:26 2015
Mihaela-Dana Rusu, profesor la Colegiul Tehnic “Miron Costin” din Roman, este unul dintre finaliştii Galei Naţionale a Voluntarilor 2015, un eveniment desfăşurat de Federaţia VOLUM, proiect finanţat prin Granturile SEE 2009 – 2014 în cadrul Fondului ONG în România.
Prin implicarea sa în activităţi de voluntariat în cadrul Clubului de Voluntariat Filantropic 1998, profesoara Mihaela-Dana Rusu a demonstrat că este un model pentru tânăra generaţie atât ca dascăl, cât şi ca membru al comunităţii romaşcane, deoarece îi formează şi îi atrage pe elevi în activităţi menite să vină în sprijinul celor aflaţi în nevoie. A desfăşurat peste 180 de ore pe parcursul acestui an. Peste 1.000 de elevi au participat activ la acţiunile de voluntariat, profesoara Rusu fiind unul dintre coordonatorii voluntari.
Romaşcanii au posibilitatea de a o vota pe profesoara Mihaela-Dana Rusu pentru Premiul Publicului pe site-ul Galei Naţionale a Voluntariatului ( http://galavoluntarilor.ro/finalist/mihaela-dana-rusu-586 ) până pe 7 decembrie, la ora 23.59.
Gala Naţională a Voluntarilor este o competiţie naţională ce premiază meritele voluntariatului în România. Aflat la a V-a ediţie, concursul este un eveniment de referinţă pentru sectorul neguvernamental românesc, ce premiază patru categorii şi 22 de secţiuni. Premierea va avea loc la Bucureşti, pe 14 decembrie. Parte din proiectul “Voluntariatul prinde VOLUM în România”, acest eveniment oferă o binemeritată recunoaştere publică a oamenilor care dăruiesc în mod constant din timpul, energia şi abilităţile lor pentru a se implica în comunitate. Organizaţiile neguvernamentale şi instituţiile publice care lucrează cu voluntari au nominalizat, în perioada 25 septembrie – 25 octombrie, iniţiative şi persoane care aduc schimbări cu impact în comunitate.
În urma perioadei de preselecţii, din cele 193 de aplicaţii au fost selectaţi 98 de finalişti: 47 de nominalizări pentru categoria Proiectul de Voluntariat al anului, 42 de nominalizări pentru categoria Voluntarul anului, şase nominalizări pentru categoria Coordonatorul de voluntari al anului şi trei nominalizări pentru categoria Centrul de voluntariat al anului.

Comentarii

0 comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu