joi, 26 noiembrie 2015

Doctorul Maxim rămâne cu închisoare cu suspendare

Doctorul Maxim rămâne cu închisoare cu suspendare

Doctorul Maxim rămâne cu închisoare cu suspendare
25 November
15:33 2015
Curtea de Apel Bacău a respins apelul formulat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ în cazul doctorului legist Radu Maxim, acuzat de luare de mită.
În luna martie, Tribunalul Neamţ l-a condamnat pe doctorul Maxim la o pedeapsă de doi ani, opt luni şi 20 de zile de închisoare cu suspendare, pentru opt infracţiuni de luare de mită şi cinci infracţiuni de fals intelectual. Tot la închisoare cu suspendare au fost condamnaţi şi alţi trei inculpaţi din acest dosar: Maria Samson a fost condamnată la un an, şase luni şi 20 de zile de închisoare cu suspendare, aceeaşi pedeapsă a primit-o şi Adrian Cichi, în timp ce Gheorghe Cica a fost condamnat la un an, şapte luni şi zece zile de închisoare, tot cu suspendare.
Radu Maxim a fost reţinut pentru luare de mită, în ultima zi de activitate ca angajat al Serviciului de Medicină Legală Neamţ, pe 16 mai 2014. El a fost reţinut după ce i s-a organizat un flagrant şi a luat, de la un agent sub acoperire, suma de 300 de lei.
Înscrisurile medicului Maxim au fost anulate, iar de la acesta s-a dispus confiscarea sumei de 828 de lei şi 20 de euro.

Comentarii

0 comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu