sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Ce spune Elena Udrea despre extrasele sale de cont. Atac incredibil la Iohannis, Blaga, Gorghiu, Atanasiu



Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a publicat, vineri seara, pe Facebook, un mesaj cu privire la extrasele sale de cont din perioada 2009-2012.

Astfel, Udrea a explicat ca orice venit ori cheltuiala incepand cu 2008 apare in declaratia de avere, "asa ca nu poate fi vorba de "bani negri", mai ales ca platile s-au facut cu cardul, deci din banca".

Totodata, ea a afirmat ca unicul scop al atasarii extraselor de cont la dosarul penal este acela de "a acoperi lipsa probelor".

Citeste si Procurorii arunca BOMBA. Pe ce cheltuia Elena Udrea o avere in 2010-2013 in timp ce se taiau salarii

"Nu este relevant cati pantofi mi-am cumparat, ci daca am luat sau nu geanta cu bani de la Nastasia", a mai scris ea.

Mai mult, Elena Udrea a afirmat ca ar vrea sa vada extrasele de cont ale mai multor lideri politice, pentru a sti "pe ce au cheltuit banii".

"As vrea sa vad si extrasele de cont ale lui Iohannis, Blaga, Gorghiu, Atanasiu etc., sa stim pe ce au cheltuit banii, cate costume, cravate au cumparat, cate rochii si-a luat sotia presedintelui si asa mai departe".

Citeste si Alina Bica a vrut sa-l cheme pe Basescu in fata instantei. Judecatorii au respins cererea

Fostul ministru a mai spus ca "oricat as fi dispusa sa platesc pentru ele, tot sunt departe de cheltuielile pe care altii le fac cu amantele, cu casele, cu averile copiilor, neamurilor etc. Cheltuieli care insa, spre deosebire de ale mele, nu intereseaza pe nimeni".

Elena Udrea a pus la dispozitia procurorilor anticoruptie doua terenuri de 83.000 de metri patrati si constructii apartinand SC Bai Boghis SRL, in contul cautiunii de cinci milioane de lei, in dosarul mitei de la afaceristul Bogdan Buzaianu, conform DNA.

Potrivit procurorilor, in vara anului 2010, Elena Udrea, in calitate de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului si de persoana cu functie de conducere in cadrul unui partid politic, avand influenta asupra factorilor de decizie din Ministerul Economiei si SC Hidroelectrica SA, a pretins de la Bogdan Buzaianu, prin intermediul lui Radu Budeanu, suma de cinci milioane de dolari, pentru a asigura firmei controlate de omul de afaceri derularea in continuare a contractului bilateral de vanzare-cumparare de energie electrica incheiat cu Hidroelectrica.

Citeste si Noi detalii incendiare despre postacii Elenei Udrea si relatiile acesteia cu o parte din presa

Radu Budeanu, fondatorul Cancan, a fost pus, miercuri, sub control judiciar, cu obligatia platii unei cautiuni de doua milioane de lei, fiind acuzat ca ar fi intermediat mita de cinci milioane de dolari presupus a fi primita de fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea de la omul de afaceri Bogdan Buzaianu.

Citeste si Basescu, atac dur la adresa lui Kovesi si a ambasadorului SUA in Romania



Urmareste BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu