duminică, 3 aprilie 2016

Ce poți face în 3 minute?

Orice femeie vrea sa fie frumoasa. Cat mai frumoasa. Cea mai frumoasa. Iar frumusetea incepe in primul rand cu ingrijirea personala. Iar ingrijire personala inseamna ingrijirea parului si a pielii.
O piele ingrijita inseamna o piele perfect hidratata, perfect curatata si... perfect epilata.
Trăim într-o perioadă în care zi de zi avem un program haotic și foarte încărcat. De aceea, avem mult mai puțin timp pentru îngrijirea personală sau să ajungem la salon pentru epilare.

 Conform studiilor, în 2012, femeile petreceau aproximativ 11 minute pentru a se epila. Astăzi, totul devine mai simplu cu ajutorul noii game depilatoare FARMEC, care îndepărtează firele de păr în doar 3 minute, lăsând pielea netedă și catifelată, un adevărat efect “ WOW” asupra pielii.
Este o gamă diversificată, cu produse destinate mai multor tipuri de depilare, în funcție de necesitățile fiecărei persoane: creme, benzi depilatoare, ceară cu încălzire în cuptorul cu microunde, ceară cu încălzire pe foc, perle de ceară, roll-on, dar și un gel pentru curățare a cerii după depilare.
Gama conține 4 subgame, diferențiate prin specificitatea produselor în funcție de tipul de piele:
  • cu extract de Orhidee – pentru pielea normală a femeilor
  • cu extract de Argan – pentru pielea deshidratată și o depilare rapidă a femeilor
  • cu extract de Vanilie – pentru pielea sensibilă a femeilor
  • cu extract de Zmeură – pentru pielea sensibilă a adolescenților
  • În plus, am realizat un produs special pentru bărbați: Crema depilatoare cu Boswellia Serrata.
depilatoare
depilatoare 

Farmec a creat crema depilatoare care te ajută să scapi de firele de păr nedorite în doar 3 minute, în timp ce tu poți să îți vezi liniștit(ă) de treburi prin casă. Dar oare ce poti face in doar trei minute? Poti, de pilda, sa rasfoiesti linistita o revista... doua... trei... Sau sa cauti prin biblioteca cartea pe care vrei sa o citesti in momentele de relaxare. Sau sa continui cu activitatea de infrumusetare, facandu-ti in tihna manichiura, machiajul sau coafura.
Poti face orice in cele doar trei minute in care crema depilatoare actioneaza asupra pielii, lasand-o curata, epilata perfect si cu un aspect de invidiat.
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu