marți, 28 iunie 2016

Ciuperca piciorului si a unghiei ce tip de pericol se ascunde in aceasta boala si cum sa scapi de ea?

Ciuperca piciorului si a unghiei ce tip de pericol se ascunde in aceasta boala si cum sa scapi de ea?

Editori: Potrivit statisticilor, aproape una din cinci persoane de pe Pamant sufera de ciuperci ale piciorului si unghiei. Cauzele aparitiei acestora sunt diferite - de la sistemul imunitar slabit la pantofii care nu se potrivesc picioarelor tale.
Azi, Nicoleta Cotfas va va spune cum descoperirile moderne din domeniul medicinei iti permit sa scapi de o boala atat de periculoasa si neplacuta, cum e ciuperca unghiei si a piciorului intr-o luna, acasa.
Nicoleta Cotfas Vom incepe discutia noastra de astazi cu faptul ca exista numeroase persoane care considera ciuperca piciorului si a unghiei doar un defect estetic si cred ca nu poate avea riscuri asupra sanatatii. Dar oare asa este? Sa descoperim!
Nicoleta Cotfas va va spune in emisiunea „Ce Se intampla, Doctore?” cum sa vindecati ciuperca piciorului si a unghiei.
Ciuperca piciorului si a unghiei sau onicomicoza, dupa denumirea sa stiintifica, este o amenintare serioasa la adresa sanatatii in stadii avansate ale unei boli. Onicomicoza persistenta poate provoca reactii alergice, poate slabi sistemul imunitar si poate duce la agravarea bolilor cronice. Asta inseamna ca, daca ai o boala cronica, dezvoltarea ciupercii va mari de cateva ori probabilitatea agravarii!
Cu alte cuvinte, o problema simpla a picioarelor si unghiilor se poate transforma intr-o amenintare serioasa la adresa vietii persoanei respective! In acest context, este necesar sa retinem urmatoarele:
in primul rand, ciuperca nu este o „simpla problema a picioarelor si unghiilor”, ci o infestare parazita completa a corpului. Intreaga problema a piciorului si unghiei este provocata de paraziti care si-au ocupat pozitia pe corpul tau si il folosesc ca adapost. In al doilea rand, ciuperca in sine nu este o amenintare letala, dar actioneaza ca agent catalizator pentru toate bolile pe care le ai deja.
Mai pe scurt, daca ai probleme cronice, de exemplu cu stomacul sau ficatul, prezenta ciupercii care afecteaza negativ sistemul imunitar va creste automat posibilitatea transformarii bolilor cronice in boli acute.
Nicoleta Cotfas: Sa enumeram simptomele onicomicozei
Care sunt primele simptome ale onicomicozei? Cum poti diagnostica existenta acestei amenintari?
Sa enumeram simptomele onicomicozei.
  • - Crapaturi in cutele dintre degete (de regula, intre primul si al doilea, respectiv intre al patrulea si al cincilea deget)
  • - Umflaturi pe piele
  • - Mancarime
  • - Roseata
  • - Senzatie de arsura
  • - Degete ingrosate, unghii fragile si casante

Totul incepe in zona picioarelor, cel mai adesea intre cutele dintre degete. De regula, primul simptom al ciupercii piciorului este exfolierea pielii, insotita de arsuri si mancarimi.
Conform statisticilor noastre, aproximativ 20% dintre cetatenii romani au ciuperca. Unii pacienti o au in faza incipienta, deci e usor de eliminat, dar in alte cazuri, boala a progresat prea mult si atunci tratamentul dureaza mai mult timp. Problema este ca nu toata lumea cere ajutor medical. Multi cred, din anumite motive, ca ciuperca va disparea ca prin minune, de la sine, si totul va reveni la normal. De fapt, acesti paraziti nu vor disparea pur si simplu decat daca faci ceva in aceasta privinta. Ciuperca se va raspandi mai departe pe tot corpul tau, acoperind intregul picior si unghiile.
Tratamentul ciupercii piciorului si unghiilor
Acum in sfarsit am ajuns la partea principala, cum se vindeca aceasta problema. in ceea ce priveste tratamentul traditional, care este oferit adesea in clinicile noastre, unghiile infectate sunt indepartate chirurgical, dupa care pacientul are o perioada de recuperare de 1-2 luni. Din punctul meu de vedere, este o metoda destul de barbara pentru secolul XXI. Dar medicii din clinicile noastre ofera aceasta optiune in 99% dintre cazuri! Ridicati mana cei care nu ati vrea sa rezolvati aceasta problema chirurgical.
Nicoleta Cotfas Ei bine, pot vedea o padure de maini!
In prezent, exista alte metode mult mai convenabile pentru tratamentul ciupercii piciorului si a unghiei si incercam din greu sa le introducem in sistemul public de sanatate.
Centrele comerciale specializate le ofera pacientilor lor diferite metode de eliminare a ciupercii piciorului si unghiei. Principalul minus in acest caz este pretul. Costul procedurilor care elimina ciuperca se ridica la 1000 euro. E clar ca nu toata lumea isi permite.
Desigur, am venit la studio azi nu pentru a incheia programul intr-o nota atat de pesimista. Alina Simion, care a suferit de un caz neglijat de onicomicoza abia cu o luna in urma, ma va ajuta sa adaug putin optimism. Ea a vindecat-o cu o crema speciala impotriva parazitilor si ciupercii.

Invitata emisiunii

Alina Simion
Am inceput testarea independenta a cremei in centrul nostru. Pe baza rezultatelor, se poate spune ca aceasta crema chiar ajuta toti pacientii. in 97% din cazuri indeparteaza ciuperca de pe picioarele si unghiile pacientului complet. Dupa indepartarea ciupercii, crema poate fi folosita ca metoda de preventie a infestarilor ulterioare, care, avand in considerare mediul, pot avea loc in orice moment. Cat despre pret, crema Fungalor este de 30-40 de ori mai ieftina decat procedurile din centrele medicale. Iar eficienta sa este chiar mai mare.
Aici este fotografia Alinei (ea a fost unul dintre participantii la grupul de testare). Aici sunt rezultatele aplicarii cremei pe o perioada de 30 de zile:
Rezultatul aplicarii cremei dupa 30 de zile
Suntem 100% increzatori in eficienta cremei
In primul rand, este un produs patentat oficial, care a trecut toate testele. in al doilea rand, am testat noi insine produsul pe pacienti, deoarece nu avem incredere in datele statisticilor oficiale. Dupa cum am scris deja, are rezultate minunate. Crema Fungalor contine urmatoarele ingrediente: arnica, cu efecte antibacteriene si calmante; te scapa de mancarime si are un efect distructiv asupra coloniilor micotice. Camforul dezinfecteaza, iar mentolul ajuta la alinarea durerii. Musetelul are un efect relaxant, calmant si antiinflamator; salvia vindeca si lupta impotriva inflamatiilor. in sfarsit, ultimul, dar nu cel mai putin important ingredient, uleiul de masline, calmeaza pielea, ceea ce este foarte important dupa o zi lunga si grea. Crema elimina ciuperca (chiar si acele tipuri care pot fi indepartate doar prin interventie chirurgicala) si rezolva o multime de probleme, inclusiv mancarimi, exfoliere, senzatii neplacute, miros neplacut.
Este un remediu cu adevarat unic, care a devenit tot mai popular in intreaga lume. Ministerul Sanatatii din Romania a aranjat ca aceasta crema sa se vanda in tara noastra doar la pret de producator, adica, din punct de vedere comercial, la costul de productie. Cetatenii din Romania au ocazia s-o achizitioneze la cel mai mic pret posibil. Acum e posibil sa achizitionezi crema de pe internet. Oricine poate face o comanda cu usurinta, pentru a cumpara acest produs pentru uz personal. Livrarea se face prin posta sau curier (plata la livrare, cu verificare colet), aplicarea sa nu necesita nicio competenta speciala.
Produs natural pentru ciuperca piciorului si a unghiei
In prezent, produsul este disponibil doar pe site-ul oficial al proiectului. Negociem cu retelele de farmacii, dar toate doresc sa faca mai multi bani de pe urma Fungalor. Iar pozitia noastra, precum si parerea Ministerului Sanatatii, este exact opusa: ar trebui vanduta la costuri minime, pentru a ajunge la toti cei care au nevoie de ea (ceea ce este o actualitate, din cauza infectiilor in masa cu ciuperca).
Exista restrictii la aplicarea acestei creme?
Crema Fungalor nu este un medicament chimic, deci nu exista contraindicatii. in timpul testului nostru, crema a fost oferita la 17254 pacienti ai centrului si niciunul dintre acestia nu a avut reactii alergice la ingredientele sale. Crema nu provoaca daune sanatatii, in acelasi timp scapa in mod eficient corpul de diferite tipuri de ciuperca, inclusiv cele mai periculoase care exista in prezent. De asemenea, doresc sa mentionez clar ca aceasta crema poate fi folosita si de copii.
in concluzie, doresc sa precizez o veche zicala: „Daca te ineci, esti pe cont propriu.” Ciuperca piciorului si a unghiei nu este doar un defect estetic, este o boala destul de grava, care poate duce la consecinte foarte grave. E mai bine sa te ocupi de ea acum, inainte sa fie prea tarziu.
P.S.: Am facut o solicitare catre producatorii cremei. Acum, cititorii nostri au ocazia de a comanda Fungalor la jumatate de pret!
Fiti sanatosi pana data viitoare!
Nicoleta Cotfas, programul „Ce se intampla, Doctore?”
14.06.2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu