miercuri, 29 iunie 2016

Cum să vindeci varicele acasă într-o lună? Acum e posibil!

Cum să vindeci varicele acasă într-o lună? Acum e posibil!
Candidatul în științe medicale Catalina Vlădescu, unul dinte cei mai mari specialiști din România, a vorbit despre acest lucru la emisiunea Acces Direct, de pe „Antena”.
Acces Direct, de pe Antena 31/05/2016
Conform statisticilor, una din trei femei de peste 40 de ani suferă de varice. Și acest procent e în continuă creștere.
Dar se pare că putem opri această tendință abuzivă. Azi, Catalina Vlădescu, doctor specialist în bolile venoase, și un candidat în științe medicale, va vorbi despre această problemă.
Bună, Catalina.
Bună, Matei.
Spune-mi, Catalina, care e motivul de bază al varicelor? Unii spun că sunt genele, alții – tocurile înalte, alții – excesul de greutate, și așa mai departe.
Lucrurile pe care le-ați enumerat nu sunt motivele varicelor, ci factorii de risc. Le puteți vedea acum prezentate pe ecran, în ordine descrescătoare, de la cel mai important la cel mai puțin important.
Motivul de bază al apariției varicelor e funcționarea incorectă a valvelor venoase. Adevărul e că varicoza apare doar la vasele de sânge, cu alte cuvinte, vasele în care sângele se mișcă de sus în jos.
Împotriva gravitației?
Absolut. Acesta e elementul principal. Acest lucru se întâmplă într-un mod destul de uimitor. Sângele venos duce materiile „reziduale” ale pielii și mușchilor noștri, trece prin venele superficiale la așa-numitele venele comunicative (conectoare). Ele sunt numite astfel deoarece conectează venele superficiale la venele adânci. În aceste vene comunicative, există valve care preia sângele de la venele superficiale și nu îl lasă înapoi. Dacă vă uitați la ecran, puteți vedea cum funcționează aceste valve.
Asta înseamnă că sângele e împins în sus de valve?
Contracțiile inimii și ale mușchilor sunt cele care împing în sus sângele. Dar acești doi factori sunt „pulsanți”. Valvele nu lasă sângele să vină înapoi jos, prin forța gravitației, iar inima preia sângele și nu îl îndepărtează.
Dar când valvele încep să nu mai funcționeze corespunzător…
Sub influența factorilor adverși amintiți, valvele din interiorul venelor se atrofiază. Valvele defectuoase din interiorul venelor provoacă funcționarea defectuoasă a fluxului de sânge venos. Sângele începe să stagneze în vene, ducând la supraîntinderea acestora. Vena devine mai mare în diametru, valvele nu pot acoperi fizic întreaga gaură din interiorul venei. Asta provoacă așa-numitul flux invers de sânge.
Debitul de sânge în aval se intensifică, sângele revine la venele superficiale. Presiunea din interiorul venelor safene crește atât de mult, încât pereții venelor nu mai pot să o susțină și ele se răsucesc și încep să se dilate ca un balon cu aer, care agravează situația. Se poate vedea clar pe ecran.
La început venele încep să se umfle.



Apoi își pierd rezistența și încep să se răsucească. La început apar stelele varicelor, apoi nodulii, iar venele încep să se vadă prin piele.
Cum putem lupta cu asta?
Au fost dezvoltate multe feluri de tratare a varicelor. Acestea includ terapia farmaceutică, operații, operații laser, comprimarea elastică, scleroterapie.
Dar injecțiile cu o soluție specială din domeniul farmaceutic și scleroterapiei au o eficiență foarte scăzută și un impact negativ asupra ficatului. Operațiile normale și cele cu laser sunt destul de traumatizante. Pe lângă asta, există un procent mare de reapariție, după 3-4 ani de la tratament, ceea ce înseamnă că varicele reapar.
Cât despre comprimarea elastică, e ineficientă, iar în plus, va trebui să porți lenjerie de compresiune mereu.
De aceea a fost dezvoltată crema revitalizantă „Varicosette”?
Remediul a fost conceput de comunitatea farmaceutică americană, la recomandarea Forumului Venos American (AVF)
În ceea ce ne privește, doctorii de la centrul vostru de flebologie au luat parte la certificarea acestui produs. Care au fost rezultatele?
Timp de 1 lună am condus certificarea testelor cremei revitalizante Varicosette folosind metodele standard. Am creat un grup de 50 de persoane cu stadii diferite de varicoză I, II și III. Testele au arătat că oamenii care suferă de varicoză în stadiile I și II s-au recuperat complet de la această boală. Cât despre persoanele cu varicoză de stadiul III, terapia a adus o recuperare completă la 27% dintre participanți, ceilalți au arătat îmbunătățiri semnificative – boala a regresat la primul stadiu.
Din câte știu, înainte de asta, al treilea stadiu implica mereu doar intervenții chirurgicale.
E absolut adevărat! Aici sunt rezultatele câtorva dintre pacienții noștri:


Acest pacient a avut primul stadiu de varicoză. Din câte vezi, boala a dispărut fără urmă.




Acesta a fost un stadiu secundar tipic de varicoză. Și din nou, rezultat 100%.




Acesta e al treilea stadiu de varicoză. Și aici putem vorbi de o recuperare efectiv completă.
Dar știm, de asemenea, că au existat și vedete printre pacienții noștri! Azi, două dintre ele au fost de acord să vină la noi în studio. Întâlniți duetul vocal „Amadeus”!
Bună, Andreea și Oana! Cum vi se pare tratamentul cu crema unică „Varicosette” ?
Super! Au trecut doar 2 luni și nu îmi e teamă să îmi arăt picioarele pentru a apărea pe prima pagină a revistelor!
E păcat că am locuit în America atât de mult timp și nu am auzit niciodată de ea, dar de îndată ce am plecat, oamenii de acolo au început să folosească acest produs la scară largă.
V-ați dat acordul de a monitoriza anumite momente ale tratamentului vostru. Le vom arăta cu plăcere telespectatorilor noștri, iar Catalina va comenta pe baza a ceea ce vedem.
Acesta e piciorul Oanei pe o cameră cu infraroșu. Punctele roșii sunt de fapt vene vătămate de varicoză. În acele locuri există congestie sanguină, în consecință, aceste locuri sunt marcate distinctiv.


Aceasta e partea piciorului în forma sa naturală.




Crema certificată regeneratoare „Varicosette”.




a fost folosită ca tratament. Puteți vedea clar pe ecran că nu există congestie sanguină în vene. Au trecut 30 de minute de la aplicarea cremei.
Ce furnizează efectele terapeutice ale acestei creme?
În primul rând, aș vrea să specific că această cremă „Varicosette” e bazată doar pe ingrediente naturale. De aceea nu are contraindicații. Efectul său de vindecare e bazat pe faptul că substanțele folositoare care intră în corp prin piele își găsesc calea spre vene și valve prin sânge, le îmbunătățesc elasticitatea și le intensifică tonusul.
Cât timp durează să scapi de varice cu ajutorul acestei creme?
Veți avea nevoie de o săptămână pentru a vindeca primul stadiu și aproximativ o lună pentru a-l vindeca pe al doilea. Tratamentul în cazurile neglijate poate dura până la 3 luni.
Și ultima întrebare, Catalina. De unde se poate achiziționa crema revitalizantă „Varicosette”?
Crema revitalizantă „Varicosette” a trecut certificarea necesară în România pentru Supravegherea Drepturilor Consumatorului și se poate comanda în siguranță de pe site-ul furnizorului oficial.
Multe mulțumiri invitaților noștri! Asta încheie emisiunea noastră de azi, pe data viitoare și fiți sănătoși!
Comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu